2777
2789
عنوان

جنسیت نینی من

728 بازدید | 45 پست

من 15 هفته ام قرار بود هفته دیگه برم برای سونوی غربال که سونوگرافی محترم تا 20 خرداد نیستن😥

و 21 روز دیگه من می فهمم نینیم چیه.

دارم کلافه میشم کاش میفهمیدم چیه.

کیا از روی علایم میتونن سونو کنن توروخدا کمک کنین 

خیر ببیینین😆😅

عه من کی مامان شدم؟ یعنی کی اینقد بزززرگ شدم

ووای چجوری طاقت میاری برو یجا دیگه سونو برای جنسیت 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هفته ۱۵ هم معلوم میشه معمولا، برای من ۱۴ هفته سونوی معمولی تشخیص داد. اگه عجله داری برو یه جای دیگه 

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
میای نت نمیترسی واسه جنین؟ روزی چقد میای؟

من ۲۴ساعته تو نتم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
میای نت نمیترسی واسه جنین؟ روزی چقد میای؟

ن نمیترسم😁.

اما بیشتر اوقات شبا میام. روزا کارامو میکنم کتاب میخونم

اما ی مقاله خوندم نوشته بود امواج موبایل درکنار امواج ماهواره و تلویزیون و رادیو و تلفن بی سیم هست یعنی حتی با موبایلم کار نکنی بلاخره امواج خیلی چیزا اطرافته

غربال دوم میگم  از 16 هفنه تا 20 هفته اس

از 18 هفته تا 22 هفتستا

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

ازً اوار بارداري توً نت بودم و گوشي دستم بود خداروشكر مشكليم ندارم ..دكل مخابراتي  بيلبوردا وأي فأي همسايه اينا رو چيكار ميكني همه جا پارازيت و أشعه هس دختره خوب 

آخ آخ من دیشب اینترنتو زیر رو کردم برای همین که از روی علائم بفهمم ولی بدتر گیج شدم 😁 شما چه علائمی ...

من اشتهام زیااااد شده و حالت تهوعم خیلی نیست کمه

هم شیرینی جات دوست دارم هم ترشی جات اما ترشی جات میخورم گرسنم میشه رو مبارم ب چیزایی ک شیرینن و سیرم میکنه

هفته ۱۵ هم معلوم میشه معمولا، برای من ۱۴ هفته سونوی معمولی تشخیص داد. اگه عجله داری برو یه جای دیگه& ...

کلا شهر ما سونوگرافی نوبت ب زور مبدن با بدبختی ی جا گیراوردم ک اونم از 10تا20 نیستن