2789
عنوان

آگاهی و حکمت

352 بازدید | 34 پست

سالها پیش در دوران مطااعه ی سفت و سخت فلسفه و کم کم ناامید شدن از یافتن پاسخ پرسشهای بزرگ و اصلی

نگاه و لطف بیکران خداوند شامل حال این گدای درگاهش شد و مکاشفه ی عرفانی نصیبم شد و از اون شب سیر و سلوک عرفانی من استارت خورد و تمام پرسشهای بی جوابم که در فلسفه جوابی نداشت یکی یکی پاسخ داده شد و به لطف و نگاه و بنده پروری خداوند دوعالم پس اتمام دوران سیر و سلوک حال خوب جاری شد

این غزل رو که چندی بعد از اون اتفاق زیبا سرودم تقدیم میشه که شرح اون مکاشفه البته در حد رخصت و اجازه ی خداونده

باورم نیست که راهم دادند

از آن چشمه ی جوشان شرابم دادند

باورم نیست که این من بودم

پرده از راز گشودند نشانم دادند

تا ابد آن شب زیبا نرود از یادم

شعله و پاره شرابم دادند

بارالها شاکرم در همه حال

چون که از عالم پایین نجاتم دادند

شور وجد و حال خوب نصیب همه ان شاالله

مبارک باشه برادر✋

اگر مسئله ای واقعااا سوال باشه برای شما

و تلاش کنید بابتش

فضل و لطف خدا شامل حال میشه

و این سُنت ربانی خداست که کسانی که جهد میکنند و برای رضای او قدم بر میدارند

به راه های خودش هدایت میکند

و لنهدینهم سُبُلنا

آن ها را به سبل و راه های خدا هدایت میکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید حتما فلسفه خوند تا مکاشفه داشت؟

بنده به دلیل نداشتن استاد از فلسفه شروع کردم مطالعه ی فلسفه بسیار مفید و هیجان انگیزه اما در حد دنیای ذهنه و برای پرسشهای بنیادین فقط نظریه داره برای آگاهی و حال خوب باید با سیر و سلوک بعد پنجم وجودمون (خدا) فعال شه

میشه لطفا درباره ی این مکاشفه وآنچه دیدید بیشتر بگین ؟خیلی کنجکاوم بدونم چه به برخی نشان داده میشه ک ...

دیدن و دریافت انوار قدسی

تحولی در کار نیست مکاشفه اگر بیاد در سرنوشت و تقدیر اون فرد حک شده

میشه درباره ی این انوار قدسی بیشتر توضیح بدین ؟

توی گوگل بزنین مکاشفه ی عرفانی توضیح می ده اما مهم اینه تصور شما از مکاشفه چی باشه مکاشفه بسیار بسیار هیجان بالایی داره چون دیدن ماورائ الطبیعه هست و بعد از مکاشفه اگر استادی نباشه که این حجم هیجان رو مدیریت کنه سخت میشه کار من خودم استادی نداشتم و داستانها کشیدم تا جمع کنم خودمو

میشه آنچه خودتون دیدین رو شرح بدین؟شما چی دیدین؟در واقع تجربه تون چی بود؟

اینم بگم خدمتتون خود مکاشفه مراد نیست مکاشفه دروازه ی ورود به بیکران درونه

اوکی یحتمل مارو غریبه میدونید که البته هستیم موردی نداره برادر، مؤید باشید .

نه خواهشا دچار سو تفاهم نشین می خوام تصورتون در موردش درست شکل بگیره بنده فریضم پاسخ دادنه

هدف از سیر و سلوک دیدن مکاشفه نیست فعال کردن بعد خدایی ما هست

اینم بگم خدمتتون خود مکاشفه مراد نیست مکاشفه دروازه ی ورود به بیکران درونه

من تجربه ی مرگ موقت داشتم البته که هیچ ازش به یاد ندارم که کجا بردنم و چه دیدم برای همین تاپیک شما توجه م رو جلب کرد و خواستم بفهمم اون ور چه خبره؟در واقع اونچه بهش عالم مثل گفته میشه چجور جاییه؟و من کجا رفتم و چی دیدم ؟شاید هم چیز خاصی نبوده . نمیدونم ...

گاهی پر از سئوال میشم و بعد چون جوابی پیدا نمیکنم بیخیال شده و به زندگی طبیعی در همین بعد بسنده میکنم

البته آدم عارف و فیلسوفی نیستم و خیلی غرق در روزمرگی هستم

فقط گاهی سئوالاتی برام ایجاد میشه که میفتم دنبال جواب و ...

نه خواهشا دچار سو تفاهم نشین می خوام تصورتون در موردش درست شکل بگیره بنده فریضم پاسخ دادنههدف از ...

بله هدف مکاشفه نیست چون خیلیا با مصرف مخدر توهم میزنن و فکر میکنن مکاشفه کردن

درحالیکه مکاشفه ی حقیقی با عبادت درست و رقیق شدن روح شکل میگیره