2777
2789
عنوان

دخترم اصلا روحیه لطیفی نداره

455 بازدید | 30 پست

دخترم ۷ سالشه کلا زیاد ناز و عشوه ای نبود از بچگی، الانم زیاد مهربون نیس همش میگه پیشم نخواب غذامو نخور وقتی دخترهای هم کلاسی یا فامیلو میبینم خیلی دخترم بی احساسه، من خودم از بچگی پر از ناز بودم خیلی هم من و باباش بهش توجه میکنیم ولی روحیه ی لطیفی نداره، کسی اینطوری داشته تو دورو برش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر منم همینه. از بچگیش این بود تا الان که۱۲هست. فکر کنم اینطوری پیش بره ازدواج نمیکنه😂

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

خوب توقع بی جایی نداره چرا باید پیش بچه هفت ساله بخوابی یا دست توظرف غداش بکنی دوست من؟

شخصیت مستقلی داره و این خوبه اگه زیاده روی نکنه

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

ببین این روحیات ذاتیه نمیتونی برچسب متفاوت بهش بزنی... اتفاقا خوبه که حریم خصوصی شو بلده... بزار هرطور که هست ذاتی باشه بهش نگو چرا ناز نداری احساس ناکافی بودن نده بهش

شخصیتش همینجوریه دیگهمنم بچگی همین بودم. الآنم که بزرگ شدم همینه. یک دختر منطقی و جدی بار میاد.

دقیقا دختر من.منطقی و جدی.خودمم همین مدلی م. نازه و عشوه ام صفرههه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀