2777
2789
عنوان

زن بیشعور و مادر زن بیشعورتر

2200 بازدید | 100 پست

دوتا اسامی بالا متعلق به داداشمه

بیاین بگین برم بگم یا نه

ما دیروز مراسم سوم داییم بودیم ناهار

بعد مادر خانوم داداشم تو ظرف گوشتشون برنج ریختن اینو زنداداشم گذاشتن تو نایلکس قبل اینکه برن خونه اومدن خونه مامانم

منم غذای بچمو که اضافه بود اوردم خونه چون برنجش کم بود بچم میگفت برنج میخوام مادرزنه جیهو برگشت گفت از رو ظرف ما بردار زیاده اینو برای شما اوردیم

انقدرررر از حرفش ناراحت شدم نفهمیدم چرا اینطور گفت مگه ما پیش مونده خور تویییم

حالا میخواد برم به زنداداشم بگم اعصابمو بهم ریخت زنیکه

ی تازه واردم✋ تایپک قبلیمم نترکیده 🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظور بدی نداشته میخواسته خواسته بچه تامین بشه و ساکت بشه

جوگیر نشو

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

حالا پسر داییم اینا کارت دادن گفتن فامیلای نزدیکتونو دعوت کنید ما هم مادرشوهر پدرشوهرمو و مادر خانوم پدر خانوم زنداداشمو دعوت کردیم زنه گرفت ۵ تا رفیقاشو گرفت اورد مراسم خیلیم پولدارنا ولی به نظر من جایی که دعوتیه اینکارا چیپه و نشون از گشنگیه طرف داره

ی تازه واردم✋ تایپک قبلیمم نترکیده 🤗

فقط دلت دعوا و دوبه هم زنی میخواد انگار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حالا پسر داییم اینا کارت دادن گفتن فامیلای نزدیکتونو دعوت کنید ما هم مادرشوهر پدرشوهرمو و مادر خانوم ...

داییت فوت کرده و اینقد شما مهمون بازی کردین و بخور بخور؟؟

مراسم سوم چون مال فرد فوت شده ست😳