2777
2789

دوستان این پسر معلمه خانواده مادریم ۸۰ درصدشون از جمله مامان خود منم معلمه و از این نظر شباهتایی داریم و بعضی از دوستان چون چند بار تایپک زدم قضیه من رو میدونن ولی خب از اول میگم ، ایشون با من ۶ سال اختلاف سنی دارن و بزرگترن ، خونشون همسایه مامان بزرگمه و اون کوچه بن بسته و نهایتا ۷ تا خونه هست ولی همه ۲ ۳ طبقه ، اینم بگم اون کوچه جز من و دختر خاله ی کوچیکم هیچ دختر بزرگی نیست همشون ۵ ۶ سالشونه و مامان بزرگ من اینا با همه صمیمی هستن از جمله این خانواده ، این خانواده هم مثل خانواده ما تحصیل کرده و کلا خانواده مودبین حتی بهتره بگم ما ازشون بالاتریم تو این موردها ، بعدش پسره خودش خونه و ماشین داره ، شمارشم یه بار استوری ارشدو گذاشته بود از اونجا برداشتم ، این حسم بهش رو هم به مامانم گفتم چون اونموقع واقعا نیاز داشتم کسی بدونه حسمو و تنها نباشم و مامانم عصبی نشد فقط گفت حواسم به درسم باشه تا بم آسیبی نرسه چون خودشم از من مطمئنه

یبار هم شهریور بهش پیام دادم و هدفم رل زدن نبود فقط خواستم احساساتمو بیان کنم که ۳ ساله دورادور کراشم روش ، و البته با پیج فیک و مخفی و حتی هویتمو هم بهش نگفتم فقط گفتم جلو خونه مامان باباش دیدمش و روش کراشمو اینا اونم خیلی محترمانه برخورد کرد و ازم تشکر کرد که احساسمو بهش گفتم ولی گفت فعلا آمادگی رابطه رو نداره و میخواد رو خودش تمرکز کنه

تا چند روز پیش فک کنم دوشنبه بود پیام دادم بهش تلگرام ، الان میزارم شاتارو فقط یکم صبر کنید تایید شن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر منی تو 🤦🏻♀️

شات هارو اینجا نزار بعضی کاربرا سواستفاده میکنن میان تاپیکاتو نگا میکنن بعد همینو میزنن تو سرت برام اتفاق افتاده که میگم

و در نهایت در اولین آغوشی که فهمیده شوم ؛ زار زار اشک خواهم ریخت…..:)