دوستان این پسر معلمه خانواده مادریم ۸۰ درصدشون از جمله مامان خود منم معلمه و از این نظر شباهتایی داریم و بعضی از دوستان چون چند بار تایپک زدم قضیه من رو میدونن ولی خب از اول میگم ، ایشون با من ۶ سال اختلاف سنی دارن و بزرگترن ، خونشون همسایه مامان بزرگمه و اون کوچه بن بسته و نهایتا ۷ تا خونه هست ولی همه ۲ ۳ طبقه ، اینم بگم اون کوچه جز من و دختر خاله ی کوچیکم هیچ دختر بزرگی نیست همشون ۵ ۶ سالشونه و مامان بزرگ من اینا با همه صمیمی هستن از جمله این خانواده ، این خانواده هم مثل خانواده ما تحصیل کرده و کلا خانواده مودبین حتی بهتره بگم ما ازشون بالاتریم تو این موردها ، بعدش پسره خودش خونه و ماشین داره ، شمارشم یه بار استوری ارشدو گذاشته بود از اونجا برداشتم ، این حسم بهش رو هم به مامانم گفتم چون اونموقع واقعا نیاز داشتم کسی بدونه حسمو و تنها نباشم و مامانم عصبی نشد فقط گفت حواسم به درسم باشه تا بم آسیبی نرسه چون خودشم از من مطمئنه
یبار هم شهریور بهش پیام دادم و هدفم رل زدن نبود فقط خواستم احساساتمو بیان کنم که ۳ ساله دورادور کراشم روش ، و البته با پیج فیک و مخفی و حتی هویتمو هم بهش نگفتم فقط گفتم جلو خونه مامان باباش دیدمش و روش کراشمو اینا اونم خیلی محترمانه برخورد کرد و ازم تشکر کرد که احساسمو بهش گفتم ولی گفت فعلا آمادگی رابطه رو نداره و میخواد رو خودش تمرکز کنه
تا چند روز پیش فک کنم دوشنبه بود پیام دادم بهش تلگرام ، الان میزارم شاتارو فقط یکم صبر کنید تایید شن