2777
2789
عنوان

عکاسی تعیین جنسیت

69 بازدید | 7 پست

خانوما من میخواستم تعیین جنسیت جشن بگیرم کع کنسل شد هممونعزاداریم

ولی میخوامعکاسی رو حتما برم برای یادگاری

دوست دارم

الان موندم چیکار کنم

برم آتلیه با باغ برمکه ورودی برای عکاسی ۶ تومن میگه

البته باغ پدرمم هستش عکاس میگفت اونجا عکس های قشنگی درمیاد الان موندم چیکار کنم

چون میخوام میکاپ و لباس گرون استفاده کنم میگمسر یکمپول باغ عکس هام خراب نشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میکاپ و لباس گرون و باغ پدری و جشن تعیین جنسیت... باز میگین توی فقر و بدبختی هستیم و عزادار یه عده تروریست شدین . تاحالا خارج از کشور رفتین؟ زندگی کردین؟ به جرئت میگم کنی که کانادا، آلمان و سوئیس زندگی کردم ، زندگی که الان توی ایران دارمو هیچ جا نداشتم . دوستان و آشنایانم هم تایید میکنن حرفمو

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
نگران نباش عکاس یه چیزی میدونه که میگه درضمن عکس ها ادیت میشه کلی کار روشون انجام میدن

اره میگفت با ادیت میتونم کلی تم رو تغییر بدم منم میترسم یکم مصنوعی شه ولی از طرفی هم ۶ تومن زیاده عکاسی واجب نیستش که برای عروس اینا خوبه این قیمت بری

میکاپ و لباس گرون و باغ پدری و جشن تعیین جنسیت... باز میگین توی فقر و بدبختی هستیم و عزادار یه عده ت ...

دیگه یه لباس و میکاپ دیگه همه انجام میدن

باغ پدری هم اسمش روشه پدر

منه جوون ندارم که

منه جوون تو ۶ تومن ورودی باغ برام زیاده که اومدم راجبش تایپیک زدم

بعله ایران همچی هست ولی پولش نیست

دیگه یه لباس و میکاپ دیگه همه انجام میدنباغ پدری هم اسمش روشه پدر منه جوون ندارم که منه جوون تو ۶ تو ...

بله حرف منم اینه همه انجام میدن . برای مراسمی که هیچ اهمیتی ندارد . اما در کشورهایی که یکسری ها التماس میکنن که بیان مثلا مارو نجات بدن، به هیچ عنوان همچین چیزی وجود نداره. پدر شماهم توی همین مملکت زندگی میکنه دیگه!

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀