2777
2789
عنوان

بیاین این کیت رو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 44 پست
بچه ها من روز نه یا ده پریم بود رفتم دکتر گفت فولی8و7 داری ریزه برا این ماه و متفورمین و ویتامین داد ...

من نمیدونم ولی چون دارو مصرف کردی کاش از دکترت بپرسی اما کیتت الان همرنگ نیست

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا

کیته؟با شرابطی که گفتم تخمک گذاری نزدیکه؟چون قبلا خیلی خیلی کمرنگ بود؟

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیت به اون قطره چکونیا میگن عزیزم. این بی بی چک نواریه

ن جانم اسم این کیت تخمک گذاریه مارک مدیکور منم دارم 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا

کیت تخمک گذاریه دوستان😂😂😂

نزدیکه به نظرتون یا نه؟

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
کیته؟با شرابطی که گفتم تخمک گذاری نزدیکه؟چون قبلا خیلی خیلی کمرنگ بود؟

ن هنوزم جا داره منم این ماه هول شدم زود رفتم اقدام فک کردم پررنگ نمیشخ خخخخخ

فکر کردم بی بی چکه! خب میگفتی برای تخمک گذاریه

کاش بی بی چک بود

ولی کیت تخمک گذاریه خب اول گفتم کیته

بی بی بهش کیت نمیگن

کاش بی بی چک بود ولی کیت تخمک گذاریه خب اول گفتم کیته بی بی بهش کیت نمیگن

وای کیت خیلی خره این ماه من دیوانه شدم بیشتر روزا هاله داشت 

عزیزم هر وقت مثبت شد فردا شبش اقدام میکنن ؟

مشکل اینجاست الان روز چهار دومین بار پریمه

چرا اینقد زود داره تخمک گذاری میکنم من 12 موعدمه

مشکل اینجاست الان روز چهار دومین بار پریمه چرا اینقد زود داره تخمک گذاری میکنم من 12 موعدمه

خب یه سونو برو فردا حتما  بهت میگه تخمک گذاری انجام شده یا نه  هنوز مونده روز دقیقش رو هم میگه