2789

دوشنبه عمل کردم امروز مرخص شدم هم صفرامو برداشتن هم بای پس کلاسیک شدم. میترسم بشینم جای بخیه ها درد میگیره میترسم پاره بشن. حتی میترسم حموم برم چه کنم

سلام اسی منتظرت بودم بیای

نترس این عملا دردش زیاده و فعلا بهلت هست ولی باید راه زیاد بری و حمام هم مشکلی نداره.درن داشتی؟؟

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

سلام اسی منتظرت بودم بیاینترس این عملا دردش زیاده و فعلا بهلت هست ولی باید راه زیاد بری و حمام هم مش ...

سلام بروی ماهت گلم. تازه مرخص شدم. اره گلم این سه روز زیاد راه رفتم جوراب واریسم الان پامه. میترسم بشینم روی مبل و تخت درد میگیره جای بخیه هام گل. بنظرت الان برم حموم؟

دکتر گفت میتونی حموم بری پانسمان درن ها ضد اب هست اگه حس کردی خون اب داره عوضش کن ا دو روز بمونه بعد دیگه پانسمان نکن. واسه من صفرامم برداشت عزیزم هربار ک منو میدید میگفت صفرات منو خیلی اذیت کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام

بای پس رو نمیدونم اما عمل صفرا نباید حموم بری چون زخم ها تازن باید با همراه بری که جوری سرت بشوره اب به اون محل نخوره بعد زیاد نشستن یا خوابیدن هم خوب نیست کم کم باید راه بری خواستی بشینی هم نیمه نشسته باش

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

سلام بروی ماهت گلم. تازه مرخص شدم. اره گلم این سه روز زیاد راه رفتم جوراب واریسم الان پامه. میترسم ب ...

تو نشستن تا مدتها بعد عمل اذیتی من الان ۲ ماهه عمل کردم هنوز طولانی که میشینم شکمم درد میگیره.منم پانسمان درنم ضد اب بود ولی روز ۳ دیگه کاملا بسته شد و خداروشکر ترشح عفونی نداشت

تو نشستن تا مدتها بعد عمل اذیتی من الان ۲ ماهه عمل کردم هنوز طولانی که میشینم شکمم درد میگیره.منم پا ...

الانم میخوام از تخت بلند بشم نمیتونم درد میگیره بخیه ها. ممکنه کنده بشن؟

سلامبای پس رو نمیدونم اما عمل صفرا نباید حموم بری چون زخم ها تازن باید با همراه بری که جوری سرت بشور ...

گلم عملا الان با لاپراسکوپیه جای بخیه کلا شاید ۳ سانت باشه و دوتا بخیه خورده باشه مث قبل نیس که شکمو پاره کنن ولی با همراه باید حتما حمام کنن

الانم میخوام از تخت بلند بشم نمیتونم درد میگیره بخیه ها. ممکنه کنده بشن؟

نه دردش طبیعیه فقط هیچی بلند نکن حتی به اندازه یه کیلو تا یه ماه خطر داره

گلم عملا الان با لاپراسکوپیه جای بخیه کلا شاید ۳ سانت باشه و دوتا بخیه خورده باشه مث قبل نیس که شکمو ...

عزیزم مادر من لاپراسکوپی کرده و من همراه بودم همه اینا که گفتم طبق چیزایی بوده که دکتر به مادرم گفته

عزیزم مادر من لاپراسکوپی کرده و من همراه بودم همه اینا که گفتم طبق چیزایی بوده که دکتر به مادرم گفته

منم خودم طبق تجربه گفتم راهنمایی ها فرق داره

منم خودم طبق تجربه گفتم راهنمایی ها فرق داره

والا دکتره به همه مریضا همینارو گفت

شما درست میگید سبک کار هردکتری فرق میکنه 🚶🏻

اسی عسل هم به هیچچچ عنوان نخور منگنه رو باز میکنه هواستم باشه شکمت دفع داشته باشه یبوست نگیری

گلم یه سوال شما پودرهای پروتئین رو تا چند مدت مصرف میکردین. ی بسته دو ماهه رو فقط،میده ۶ میلیون