2777
2789
عنوان

دو روزه قهریم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 21 پست
اره خودمم گفتم اینبار اصلا قهر میمونم

کار خوبی میکنی نمیگم لج بازی کن اما خیلی منطقی باش انقد از اجازه گرفتن بدم میاد اگه شل بگیری یکی میشی مث من که واسه نصف جاهای که میخام برم باید اجازه بگیرم . در جریان بزار بگو میخام برم فلان جا کار دارم ولی اجازه نگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=411091280]همسرتونه یا رل[/QUOTEخاستگاری اومده قراره نامزد شیم

دیروز وقتی زنگت زد اگه پشت تلفن درست جوابش ندادی بعدش باید زنگ میزدی منطقی حرف بزنید که من کار واجب دارم نمیتونی بگی نرم بعدم بی محلی نکن بهش دیگه، اگرم ادم منطقی نیس جداشو، اسیر نیستی

[QUOTE=411091280]همسرتونه یا رل[/QUOTEخاستگاری اومده قراره نامزد شیم

از الان داره حکم میده پس اگه خواستگار خیلی محکم باش و اصلا بهش زنگ نزن وقتی اومد دوباره سمتت یکی دوروز بعد باز برو بیرون ببین واکنشش چیه اخه حق نداره از الان بهت دستور بده

دیروز وقتی زنگت زد اگه پشت تلفن درست جوابش ندادی بعدش باید زنگ میزدی منطقی حرف بزنید که من کار واجب ...

زنگ نزده بود که حرف بزنه اگه زنگ زد دوباره بهش میگم رابطه ای که مرد سر یه همیچین چیز بی ارزشی قهر کنه تو زندگی معلومه چطوری پشت منو خالی میکنه