2777
2789
عنوان

کدبانوهای گل بیاین ی سوال دارم

92 بازدید | 11 پست

طاعات عباداتتون قبول حق 

دم افطاره منم هکس سوپ کردم 

خواستم ی چیز جدید امتحان کنم 

میخوام سوپ خامه ای رو امتحان کنم 

بنظرتون خوشمزه اس اگر فن یا فنون خاصی داره بهم بگید یا رسپی خوشمزه خاص خودتون 

کمکم کنید ممنون

یه سوپی درست کن که خودت بلدی،،،چون ممکنه یکی ورژن جدید بهت بده ،،بعد مزه کنی خوشت نیاد،،سلیقه ها متفاوته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوپی درست کن که خودت بلدی،،،چون ممکنه یکی ورژن جدید بهت بده ،،بعد مزه کنی خوشت نیاد،،سلیقه ها متف ...

حتما میخوام امتحتنش کنم تعریشو زیاد شنیدم عزیزم نمیشه همیشه به چیزای که بلدیم بسنده کرد چیزای جدید ارزش یبار امتحان کردنو داره

سینه مرغو مستطیل نازک مثلا دو در یک سانت خرد کن یا مربع هر جور که دوست داری 

بعد کمی زوغن یریز تو تابه در دار و کره هم بریز و مرغ و بریز بذار با پیاز خرد شده و زعفرون و فلفل سیاه و نمک  بپزه و خوش طعم بشه بعد بیا سس بشامل رقیق درست کن و مرغ و بریز توش و قارچو کمی تف بده و بریز و بعد بذار تا کمی رو شعله بمونه و بعد تو ظرف بریزو جعفری خرد شده بریز روش

اونو بلد نیستم

این سوپ هم ساده و خوشمزه هست

مرغ و ذرت و هویج و نخود و پیاز و سبزی سوپ و هرچی که می ریزی تو سوپ رو بپز بعد بجای اینکه رب بزنی کشک بزن یکم نعناع خشک هم بریز رشته ی سوپ هم اضافه کن و بذار رو شعله کم جا بیافته (نعناع رو تفت بدی بعد بریزی بهتره)

فلفل سیاه هم بزنی خوشمزه می شه

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
 حتما میخوام امتحتنش کنم تعریشو زیاد شنیدم عزیزم نمیشه همیشه به چیزای که بلدیم بسنده کرد چیزای ...

منظورم این بود وقتی روزه نیستی امتحان کنی بهتره،،،باز خود دانی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من بد متوجه شدم منظورتونو  پرژک جان مرسی

😘