آنشرلی_نصف_جهان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 706 عنوان خیاط داریم اینجا🫠 37 بازدید | 4 پست اگه هست بیا جیب فیلتاب باهم بدوزیم دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻 1404/11/23 | 12:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایا_برایم_کافیست عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 25 من اینترنتی یاد گرفتم عزیزم ولی چرخ ندارم که بدوزیم 😅
آنشرلی_نصف_جهان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 706 من اینترنتی یاد گرفتم عزیزم ولی چرخ ندارم که بدوزیم 😅 از گوگل؟خودمم زدم ولی حوصلم نکشید نکا کنممیخوام مرحله به مرحله پیش برممنم چرخم پیشم نیست با کوک میخوام برم جلو دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻
خدایا_برایم_کافیست عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 25 از گوگل؟خودمم زدم ولی حوصلم نکشید نکا کنممیخوام مرحله به مرحله پیش برممنم چرخم پیشم نیست با کوک میخو ... شما کلاس خیاطی هم رفتید عزیزم یا فقط از اینترنت ؟بله منم از گوگل و روبیکا
آنشرلی_نصف_جهان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 706 شما کلاس خیاطی هم رفتید عزیزم یا فقط از اینترنت ؟بله منم از گوگل و روبیکا اره کلاس میرمفقط وقتی داشت اموزش میداد من گوش ندادم میخواستم لباسمو کامل کنمهرچی گفت حالا بیا اموزش و ببین گفتم بعدا خودم میدوزم میارم😐 دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻