2777
2789
عنوان

تجربه سفر کربلا در ماه رمضان دارید

133 بازدید | 19 پست

من میخوام چند روز دیگه برم کربلا، ولی هیچوقت ماه رمضان نرفتم، اگه شما رفتین تجربه تونو بگید که سخت نبود؟ میتونستید راحت اب و خوردنی بخورید؟

آب نیست.یعنی کلمن ها و آبخوری ها را برای افطار باز میکنن

باید دنبالتون اب ببرید

ولی ایرانی ها خیلی گیر میدن و فضولی میکنن تا خود عرب ها

البته چند سال پیش رفتم الان نمیدونم چطوره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آب نیست.یعنی کلمن ها و آبخوری ها را برای افطار باز میکننباید دنبالتون اب ببریدولی ایرانی ها خیلی گیر ...

عادتمه خب، کارد بخوره به شکمم، من مخصوصا خوراکی واسه داخل حرم میبرم که ضعف نکنم

عه، من همش خوراکی با خودم میبرم حرم، اگه ضعف کردم بخورم زود زود گشنم میشه باید یواشکی بخورم

خب اونجا هم مثل اینجا دیگه میشه اینجا آشکارا روزه خواری کرد؟ حتی اگه مسافر باشی؟ نمیشه که

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عادتمه خب، کارد بخوره به شکمم، من مخصوصا خوراکی واسه داخل حرم میبرم که ضعف نکنم

اشکال نداره عزیزم

نوش جون

میگم عرب ها که روزه میگیرن چیزی نمیگن ولی خدا نکنه یه ایرانی ببینه

گیر میده چرا بقیه روزه ان تو خوراکی میخوری

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خب اونجا هم مثل اینجا دیگه میشه اینجا آشکارا روزه خواری کرد؟ حتی اگه مسافر باشی؟ نمیشه که

جدیدا تو ایران مردم رعایت نمیکنن، بازم گفتم بپرسم ببینم تو عراق چطوره، اونجا مردمش سنتی تر هستن، حتما بد میدونن. ممنون از جوابت عزیزم