2777
2789
عنوان

خواهرش میگه نشون لازم نیست

328 بازدید | 29 پست

همین الان داشتم با پسره صحبت میکردم گفت خواهرم میگه نشون نمیخواد چون ما دیگه خانواده ها در جریانن و رفت و آمد میکنن نشون لازم نیست!!!!!! مگه اینکه بخواین رسم و رسومات و رعایت کنین

قبلشدخودش گفت بیا قبل عید نشون کنیم ک با خیال راحت ب بقیه بگی با منی و راحت تر با من در ارتباط باشی

مشکل مالی هم نداره پسره ک بگم نمیتونه ی حلقه بگیره

الان چرا حرف عوض میکنه؟ خواهرش کرده تو سرش؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرش گوهخورد تو چرا کوتاه میای

نمیدونم چی بگم ک فک نکنه با خواهرش مشکل دارم

چون خودشون خونوادگی خیلی زبون بازن و میدونن چجوری شیرین شیرین حرف خودشون رو بزنن

منم سعی میکنم مثل خودشون باشم ولی واقعا اونا ی لول دیگن

اگر قراره طبق رسومات پیش برید همه رو به جا بیارید نه فقط اونایی که به نفع آقاست 🙄🙄🙄

در این مورد خیلی آروم، منطقی و طبیعی، بگو توی رسومات خانوادگی ما نشون اهمیت داره و میخوام که حتما انجام بشه.

همین.

خیلی هم کشش نده و توضیح اضافه تر نده. سرش دعوا و بحث راه ننداز.

توی تاپیکهام فقط قراره از مادرشوهرم بخونید. و فقط قراره بحث های چیپ کنم پس اگر به دنبال موضوعاتی پیرامون شکافتن هسته ی اتم هستید، یا شاید حرکت جوهری ملاصدرا، به تاپیکهای بقیه مراجعه کنید. 🦧 در حال سپری کردن بحران سی سالگی 🦎

نمیدونم چی بگم ک فک نکنه با خواهرش مشکل دارمچون خودشون خونوادگی خیلی زبون بازن و میدونن چجوری شیرین ...

بگو برای منم نشون مهم نیست ولی دیگه رسمه و اگر نباشه پشتم حرف میزنن بقیه و دوستام که شوهرش یک نشون براش نخریده بود

غمگینم.

اگر قراره طبق رسومات پیش برید همه رو به جا بیارید نه فقط اونایی که به نفع آقاست 🙄🙄🙄در این مورد خی ...

خوشم نمیاد انقد خواهرشو میذاره رو سر و تو همه چی ازش نظر میخواد

خواهرش خیلی بی ربط نگفته

گفته اگر بخواهید طبق رسم و رسوم پیش برید نشون کنید وگرنه اگر قصدت فقط معاشرت بیشتر هست به نظرم عجله نکن

اینکه سریع نشون کنی و بعدا توی رفت و آمد ببینی به درد هم نمیخورید خوب نیست ولی اگر زیر نظر خانواده ها بیشتر خودتون و حتی خانواده هاتون باهم رفت و آمد کنید تا به یه نتیجه قطعی برسید و بعد مراسم رسمی نامزدی بگیرید به نفع خودتون هم هست

خواهرش خیلی بی ربط نگفتهگفته اگر بخواهید طبق رسم و رسوم پیش برید نشون کنید وگرنه اگر قصدت فقط معاشرت ...

میدونم منم فکرم همینه ولی نمیخوام سرد شه یا فاصله بیوفته بعدا بندازه گردن من ک تو نخواستی

قبلا دیدم ازش و شنیدم همچین حرفیو

میدونم منم فکرم همینه ولی نمیخوام سرد شه یا فاصله بیوفته بعدا بندازه گردن من ک تو نخواستیقبلا دیدم ا ...

چی رو تو نخواستی؟!

چرا باید بخاطر یه فکر و رفتار منطقی سرد بشه و فاصله بیفته؟