2777
2789
عنوان

من اصلا به درس بچه ام اهمیت نمیدم

260 بازدید | 12 پست

اصلا راه مامانمو نمیرم اگر مادر شدم مدرسه معمولی سرکوچه میفرستمش درس هاش پاس بشه در خد یه دیپلم کافیه.از همون نوجولنیش میفرستمش دوره های ارایشگری و از بچگی دو سه تا ورزش

عه من 😂😂😂

البته من بچه هام زیر ۴ سالن

شاید برن مدرسه یکم جدی تر بشم

شوهرم میگه مدرسه نفرستیمشون خودمون بهشون آموزش بدیم

رسانه یه کاری کرده به جای اینکه ما طلبکار باشیم از ملتی که نمیفهمن، اونا از ما طلبکارن و فحش میدن. 😏 به جای اینکه ما شاکی باشیم از دروغ هاشون و بی سند و مدرک حرف زدنشون، از بی سوادیشون، از انتخابهای غلطشون، محکومیم و باید جواب پس بدیم. 🫤 به جای اینکه ما بگیم چرا حرف رسانه دشمن رو باور میکنی، اونا میگن چرا حقیقت رو باور میکنی 🙄 به جای اینکه ما شاکی باشیم به خاطر از دست دادن عزیزای قشنگمون، اونا شاکی ان از حادثه تلخی که خودشون رقم زدن 💔 جای اینکه منطقی حرف بزنن، فقط فحش و توهین بلدن 🤬 نه ایدئولوژی دارن نه تفکر سیاسی واحد 🤡 اونم درمقابل تفکری که زمان خودش کلی اندیشمند و نویسنده و کتابخون داشته و هنوزم داره 📕 ولی ماه پشت ابر نمیمونه، هوچیگری و کولی بازی بالاخره رسوا میشه و علم و دین و عقل پیروزه... 😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیگه انقدم اینجوری نباشه حواس آدم باید به درس و تحصیل بچه ها باشه مدرسه خوب بره چون واقعا محیط رو بچه تاثیر میزاره

ولی سخت گیری رو نمره و معدل نباید باشه مثلا چرا ۱۷ گرفتی چرا مثلا ۲۰ نشدی کنارشم کلاس های ورزشیو اینا بره که چه عالی مهم اینه چیو دوست داشته باشه

کاش هما خانواده ها علایق و استعداد های بچهاشونو حمایت کنن

عزیزم از لحاظ منبع درآمد هر رشتهای یک دورانی روی بورسه، بچه نباید تک بعدی بشه باید مهارت آموز باشه!! در کنار درسش کلی مهارت از بچگیش تا قبل از دوره دبیرستانش یاد بگیره، در هر جایگاهی تو جامعه نیاز به مدرک و معاشرت به آدم های درست رو داره، شما نمیتونی درآمد الان یک آرایشگر رو ببینی و زندگی بیست سال آینده بچت رو بر حسب دیدگاه امروز بچینی!🫠🤦🏻♀️