2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلم پر از غمه خیلی غمگینم.خیلی

آیه الکرسی چند تا بخون سبک میشی

پنجره رو باز کن به آسمون نگاه کن با خدا حرف بزن

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

به آینده فکر میکنم زندگی سختی داشتم نگرانم آیندم چجوریه و چی میشه فکر آینده بی خوابم کرده

حقیقت هیچ وقت نمیمیره حقیقت رو نمیشه کشت نه با گلوله نه با ساچمه نه با باتوم و نه با طناب دار 🕊

معلمام کلی تکلیف دادن فقط به خاطر اینکه یه روز بیشتر تعطیلیم💔منم هیچکدومو انجام ندادم فعلا

خدا لعنتشون کنه

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠

به حرفایی نامزدم فک میکنم قند تو دلم آب میشه 😂

🤗

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

خیانت😔😔💔💔

فکر کن قهوه بنوشی ته فالت باشد🥀بعد از این دیدن او فرض محالت باشد🥀از خدا ساده بپرسی که تو اصلا هستی🥀گریه ات باعث تکرار سوالت باشد🥀چمدان پر بکنی خاطره ها را ببری🥀عکسهایش همه ی عمر وبالت باشد🥀روز و شب قصه ببافی که تو را می خواهد🥀باز پیچیده ترین شکل خیالت باشد🥀توی تنهایی خود فکر مسکن باشی🥀قرص اعصاب فقط چاره ی حالت باشد🥀ای که از کوچه معشوقه ما می گذری🥀قسمت ما نشد این عشق حلالت باشد🥀🖤