2777
2789

من با این گوشی اصلا نمی تونم بیام نینی سایت الانم با لپ تاب اومدم

وقتی میخوام کاربری و رمز رو بزنم بااینکه کیبورد انگلیسی هست اما بازم عددها رو فارسی میزنه 

فقط هم تو این سایت این مشکل رو دارم

میخوام بدونم  شماها بااین گوشی چطور میایین نینی سایت 

چطور زبان عددها رو میشه درست کرد برا ورود به سایت

زبان نی نی سایت خودش فارسی مال منم اینجوری

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
زبان نی نی سایت خودش فارسی مال منم اینجوری

یه مشکل اساسی هست پس که نمیشه با هر مدل گوشی موبایلی وارد نینی سایت شد  این گوشی امکاناتش رو دوست دارم اما اینکه نتونستم وارد نینی سایت بشم کلافه ام کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشکل اساسی هست پس که نمیشه با هر مدل گوشی موبایلی وارد نینی سایت شد   این گوشی امکاناتش رو ...

گوشی منم اس ۷ هست اما راحت میام

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
گوشی منم اس ۷ هست اما راحت میام

چرا پس تو گوشیم نمی تونم عددهارو انگلیسی بنویسم؟ البته فقط برا این سایت اینجوره

با گوشی خواهرم هم نشد وارد بشم مال اونم یه مدل دیگه سامسونگ هست

چرا پس تو گوشیم نمی تونم عددهارو انگلیسی بنویسم؟ البته فقط برا این سایت اینجوره با گوشی خواهرم هم ن ...

زبان گوشیت فارسیه ؟

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....