2777
2789
عنوان

کاشکی زنگ نمیزدی

293 بازدید | 27 پست

دوست دوران مدرسم زنگ زده احوال پرسی

خودش ۱۹ سالگی ازدواج کرد و بچه اوورده

۲۴ سالمونه الان

گفت ازدواج نمیکنی دیگه وقتته عجله کن

گفتم الااااان زوده

میگه نههههه😐 همه خو ازدواج کردنه

من دارم البته برا ازمون دکتری شرکت میکنم

حس میکنم حسودی میکنه؟؟

خیلی دلم میخواست بهش بگم انگار حالا چه پُخی شدی

صبور☃️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ازدواج دستاورد نیست... ازدواج موفقیت نیست...

کاش عده ای متوجه بشن که وقتی ازدواج کردن ، شاهکار نکردن

🤍🦋 با من از بارون ، جنگل های مه گرفته گیلان، آتیش و چای حرف بزن:) . . اگه اهل مطالعه هستی، ممنون میشم بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کنی🌱

خب توام تیکه مینداختی بهش

زاییدن ک هنر نیست بالاخره توام ازدواج میکنی مادر میشه ولی بچه ات با افتخار میگه مادرم دکتری داره

از اونور چون مدرکت خوبه خواستگار خوبم داری شوهرتم بهتره

خب ازدواج بد نیست به هرحال مسیرشه که خودش انتخابش کرده

درس خوندن هم همینطور

ولی قطعا از حسودیه یه سریا هدف رو فقط ازدواج میدونن و تمام این اشتباهه

خودشم میتونه درس بخونه

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه