2821
2789
عنوان

حقیقت تلخ دوستام

94 بازدید | 6 پست

دیروز خیلی حال و حوصله نداشتم تو خودم بودم شوخی نمیکردم مث همیشه

دوستام کنار هم نشسته بودن هی پچ پچ میکردن باهم منم گفتم بزار هیچی نگم ببینم اصن یادشون هست منم وجود دارم.. و راستش انگار براشون فرق چندانی نداشت

اخراش دو سه باری گفتم چی شده به منم بگید ولی من جوابمو گرفتم: شاید اگه بامزه نباشمو شوخی نکنم دیگه دوستام بیخیالم میشن

به نظرم چیزیم نیس که بشه برم بهشون بگم مثلا بگم بهم توجه کنید

بیشتر شبیه یه حقیقت تلخه:)

خیلی تلخه دوستات واقعی دوستت نیستن سعی کن فاصله بگیری ازشون حتی به قیمت تنها موندن

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره. قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم دقیقا بین دوستام همینم نامرئی آخرین بار یدونه عکسم بامن ننداختن دلم خیلی شکست چندماه یکبار جمع میشیم همه پراکنده آن ولی خب رابطه ها الکی هزار تا گروه داریم اما چت نمیکنن زنگ نمیزنن بهم منم خیلی تلاش کردم دورهم جمعشون کنم اما نشد از دوستم شانس نیاوردیم هی....

منم دقیقا بین دوستام همینم نامرئی آخرین بار یدونه عکسم بامن ننداختن دلم خیلی شکست چندماه یکبار جمع م ...

وای چه بد

ببین منم یه مدت قراره نباشم بعد همش فکر میکنم من بعد یه مدت اصن تحویل میگیرن یا نه

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز