2777
2789

برا خودم بیرون میرفتم تفریح داشتم خوش یگذروندم ورزش میکردم راحت میخوابیدم استراحت داشتم حالم خوب بود

رابطم با شوهرم خوب بود میومد خونه شام میخوردیم حرف میزدیم دلم برا یه بغل ساده تنگ شده

الان میاد ب قدری خسته و کلافم ک فقط غر میزنم و عصبیم غیر این نمیتونم اصلا نوبتی شام میخوریم ک بچه نگه داریم شبا خواب ندارم

بیرون و اخرین تفریحم برا قبل بارداری بود

اگر خریدی جایمم رفتم با استرس و بدو بدو

یذحموم نمیتونم با خیال راحت برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناشکری نکن دختر گل بچه بد نیست که سعی کن راهو پیدا کنی که با بچه ات خوش باشی میدونی الان که اینو نوش ...

ناشکری نمیکنم برا وجود بچم ک روزی هزار بار خداروشکر میکنم خیلیم دوسش دارم منتها زندگیم ب کل برگشته دلم تنگ شد بزا قدیمم

من هم همینطور و درکت میکنم.

بذار بهت بگم اینایی که میگن بچه بزرگتر میشه بهتر میشه، حرفشون خیلی درست نیست. بچم الان ۱۰ سالشه و هنوز خیلی دردسر دارم و همش به یاد گذشته ها میفتم و چه آرامشی که از دست دادم...

من هم همینطور و درکت میکنم.بذار بهت بگم اینایی که میگن بچه بزرگتر میشه بهتر میشه، حرفشون خیلی درست ن ...

اره واقعا منم قبول دارم دیگ ادم بچه دار میشا هیچی مثل قبل نمیشه نهایتش اینه یکم عادت کنی وگرنه بچه تابعد ازدواجشم کلی حرص و حوش داره