2777
2789

خانوما من عقد کرده ام،خیلی سر موضوعات ریز و درشت با شوهرمدعوامون میشه و به مشکل می‌خوریم،یک هفته با هم قهر بودیم و اصلأ در ارتباط نبودیم تا دیروز که آشتی کردیم،حالا میخام به شوهرم بگم که بعد ظهر بریم پیش مشاور،اخه هربارم دعوامون میشه میگه برو دادگاه درخواست طلاق بده من نمیخامت (با هم رابطه هم داشتیم)،نمیدونم چجوری بهش بگم که بیاد آخه فقط حرف حرفه خودشه 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خودت تنهابرویکم اوصاع ارامترشدوخودت یادگرفتی چطوررفتارکنی بعداشوهرتم راصی کن که ببریش

یک چیزیم من بهت پیشنهادمیدم اینکه بازبان خوش به شوهرت بگوبیاقول بدیم هروقت بحثمون شدحرف طلاق رانزنیم بگوکلمه.خوبی نیست یک قانونش کن توزندگیتون

توعقدخیلی بحث پیش میادیکم کوتاه بیاییداوصاعتون خوب میشه 

مردی که الان بهت بگه نمیخوامت و طلاق بگیر .زندگی باهاش اشتباهه

اگ مشاور نیومد خودت حتما برو.این زندگی بنظر من اخرش بن بسته

ماهم دعواداشتیم اما خط قرمز برای خودمون گذاشتیم ک چنین حرفی نزنیم.اما حالا ک شمکا ب این جا رسیدین.اصلا اینده ای نداری.نمیتونی رو چنین مردی تکیه کنی

یکبار که حرفشو گوش دادی و رفتی درخواست طلاق دادی دیگه تکرار نمیکنه!

بنظرمن این برابعصیاجواب میده بعصیامیفتن رودنده لج

من شوهرم اوایل عقدیکبارگفت فردامرخصی میگیرم میرم دادگاه گفتم برومنامیترسونی فرداش ساعت10زنگ زدوگفت سرکاره

یکباردیگه م این حرفازدگفتم مردی بیابریم ولباس پوشیدم گفتم بیابریم درخواست بدیم من حتی مهریه هم نمیخام وازدستت راحت میشم دیگه ترسیدامابعصیااینطورنیستن لج میکنن تازه میرن

من وشوهرم گفتیم دیگه تحت هیچ شرایطی این حرفانزنیم که بگیم اسم طلاق رابیاریم وسط

نذاریدزیادی روتون توروی هم بازبشه

یک هفته قهرخیلی زیاده خدایی نکرده عادی میشه ومیشه 1ماه ومشکلاتتون زیادمیشه

مااینقدرمیزدیم توسروکله هم نهایتش بعد2ساعت یکی کوتاه میامد

بنظرمن این برابعصیاجواب میده بعصیامیفتن رودنده لج من شوهرم اوایل عقدیکبارگفت فردامرخصی میگیرم میرم ...

من و شوهرمم یه بار دعوامون شده بود هی گفت فردا طلاقت میدم بعد صبح پاشد رفت سرکار. منم زنگ زدم کشوندمش خونه که بریم دادگاه یعنی از هشت صبح تا یک بعدازظهر منو نشونده بود تو ماشین و هی تاب میخورد بعدم جلو یه پارک وایساد به غلط کردن افتاد😅😅😅

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤

تروخدااااااا اگر نمیسازید باهم

و مشاورم برید مشاور گفت اخلاقتون باهم سازگاری نداره جدا شو...من بعد ۷سال دارم جددا میشم.

رابطه هم داشتی مهم نیست...جدا شو بعد برو بکارتتو درست کن....

عاقلانه فکر کن

ی پایان تلخ بهتر از یه تلخیه بی پایانه.

من هنوز دارم اشک میریزم واسه شوهرم له له میزنم ولی اقا اخلافمون ن م ی خ و ر ه ب ه ه م....تموم