2777
2789
عنوان

اقدامیایی که روزه میگیرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 40 پست
خوشبحال اونایی که بدون دردسر باردار میشن،من اگه میدونستم اینطوریه زودتر اقدام میکردم 

اره بخدا.منم همینطور....

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اين ماه براي اولين بار اقدام كردم و از وقتي اقدام كردم ببخشيد بيرون روي و دل پيچه دارم، يعني لقا ...

ایشا... که حامله ای عزیزم

خدایا شکرت بخاطر حال خوبم و نی نی که گذاشتی تو دلم
آره خب ولی من خیل دعا کرده بودم :(

منم خيلييييي دعا كردم و نذر و نياز

اما اخر سر ميگم خدايا اگه صلاحه بده

توام بسپار ب خودش بخدا خيليييييييييي دلم پر ميكشيد ك اين ماه مامان بشم اما بخاطر اينهمه مشغله اي ك شوهرم برا خودش درست كرده نتونستم بيشتر از دو بار اقدام كنم اي خدا حس ميكنم ك خيلي بدبختم اخه من اينهمه اينماه تلاش كردم ك يه اقدام خوب داشته باشم بعد بخاطر كاراي شوهرم نشد...خدايا خودت ميدوني چقدر بهت إيمان دارم جوابمو بده😢

منم خيلييييي دعا كردم و نذر و نياز اما اخر سر ميگم خدايا اگه صلاحه بده توام بسپار ب خودش بخدا خيلي ...

ایشالله که خدا میشنوه صدامونو،من یک استرس دارم( کلا تو همه چی ) ،بعدم واقعا بدنم کمبود خواب داره چون شاغلم صبحا زود پا میشم عصرا هم تا برسم کارای خونرو کنم کلی خسته میشم،اینا تاثیر داره دیگه :( ولی خب کاری نمیشه کرد باید سپرد به خدا

منم اين ماه براي اولين بار اقدام كردم و از وقتي اقدام كردم ببخشيد بيرون روي و دل پيچه دارم، يعني لقا ...

حرف خدارو باید گوش بدی نه شوهرتو 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚