پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
اختیاری معلومه که همه میگیرند حتی سزارین اجباری هم میگیرند
اخه خیلی زورم میاد پول زوره چرا دکترا بین خودشون باب کردن ،ویزیت رو یه چیز اعلام میکنن ولی خودشون بیشتر میگیرن سونو هم همینطور انگار کسی که میخواد بچه بیار سر گنج نشسته
گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
اخه خیلی زورم میاد پول زوره چرا دکترا بین خودشون باب کردن ،ویزیت رو یه چیز اعلام میکنن ولی خودشون بی ...
فقط متخصص زنان نیست که
تقریبا همه ی جراح ها همینن
و علتش هم اینه بیمارستان اذیتشون میکنه براي حق الزحمه شون اونا هم از مریض تلافی میکنن
پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
تهران نیستم ولی جاش تو تاپیک شما هست یه دکتر مجرب بسیار انسان تو تبریز دکتر بایبوردی
خدا طول عمر باعزت بهشون بده بهترین سزارین رو انجام میدن و هیچ پولی نمیگیرن
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خدا خیرشون بده ببین من این تاپیکو زدم هیشکی تو تهران معرفی نکرد یعنی انگار وجود نداره،حالا من رایمان ...
😂😂 بیمارستان دولتی معمولا نباید بگیره
چون من اینو پرسیدم منتهی بنظرم ریسک داره چون معلوم نیست اونیکه جراحی میکنه رزیدنته نابلده میخواد رو بیمار تست کنه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم