2777
2789
عنوان

دوست پسز کثافت قبلیم

159 بازدید | 13 پست

ا سال ونیم پیش بایک ترک دوست بودم ب مدت نزدیک ۲سال البتع با چند ماه چند ماه قهر.مندعاشقش بودم باتمام وجود کلی هدیه براش فرستادم.جون براش میدادم.جنسی ن ها منطورم اینکه قلبم بود روحم بود.اون انکار منو براسرگرنی میخاست اون ۲۸ بور من ۲۰ سن هامون.گفت براازدواج گفتم راه روره گفت باشه کلی درد سر ودعوا من یچه تر بودم اون پخته تر بود همش ایراد میگرفت.اخرشم گفت برا دوستی ن ازدواج بهانه ارورد نن از اینستا ب فامیلش چغلی شو کردم.وکلی دردسر بعد کلی تهدیدم کرد.همش دوست داشت س ک س چت باهاش بکتم.اون فقط یبار کادو گرفت خسیس بود هعی وعده دادمیام شهرتون اما نمید گفت اگ بیام می کنمت .اخرم ولش کردم.الان دلم براش پرمیکشه.ازدواج کرده بیو شو دیدم.ترک بویین زهرا بود پست فطرت دلم انتقام میخادگفت اگ یک قدم برداری ابرو برات نمیزارم.چجوری انتقام بگیرم.؟؟؟دارم میسوزم. دیشب گذاشتم کسی زیاد آن نبود.

...

حرف اولو شخصیت میزنه ن زیباییی .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب سادگی کردی عزیزمن

ادم طرف رو در رو میبینه هزارتا عیب و ایراد و مشکل پیدا میکنه تو از راه دور منتظر چی بودی اخه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
خب سادگی کردی عزیزمنادم طرف رو در رو میبینه هزارتا عیب و ایراد و مشکل پیدا میکنه تو از راه دور منتظر ...

خیلیا دوستی مجازی سوهر کردن

نمیشه انتقام گرفت چجوری اخهتوبا یه فرد مناسب وارد رابطه شو بنظرم اونم کم کم از سرت میوفته

من اگ بهترین شوهر بکنم بازم دلم انتقام میخاد

خیلیا دوستی مجازی سوهر کردن

بله درسته ولی بعد یکی دوماه رابطه پسر میره سهر دختر که از نزدیک همدیکه رو ببینن

شما میگه ۲ ساله یکبار هم خصوری همدیکه رو ندیدید هب این معلومه برای چی میخواسته

هرکاری هم بکنی برای اون چیزی نمیشه چون به زنش میگه دوران مجردی اینجوری بودم!و خب زنش هم میپذیره و هیجی بینشون تغییر نمیکنه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

تاپیکهاتو خوندم،احساس میکنم دختر ساده ای هستی امیدپارم یه فرد مناسب و باشخصیت سر راه زندگیت بیاد و ازدواج کنی

بله درسته ولی بعد یکی دوماه رابطه پسر میره سهر دختر که از نزدیک همدیکه رو ببیننشما میگه ۲ ساله یکبار ...

اون عکسای کثافتی شو دلم میخاد برا زنش بفرستم