2777
2789
عنوان

درد زایمان

202 بازدید | 8 پست

سلام درد زایمان چجوریه؟؟ من 38 هفته و 2روزمه از حدودا دم صبح زیردل درد پریودی گرفتم دقیقا عین درد پریودیه گاهی میزنه به پهلوم یا میریزه تو پاهام ولی بچه یه تکونای ریزی میخوره،، درد زایمانه یا کاذبه؟؟ 

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
اگه دردا تایم منظم پیدا کنه یعنی داری میری سمت زایمان وگرنه که فکر کنم طبیعی باشه ، شکمت هم سفت میشه ...

تایم نگرفتم نفهمیدم سفت میشه یا نه اخه من به درد خیلی ترسوام تا درد میگیره کلا حواسم میره حالا دقت میکنم ببینم سفت میشه

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایم نگرفتم نفهمیدم سفت میشه یا نه اخه من به درد خیلی ترسوام تا درد میگیره کلا حواسم میره حالا دقت م ...

اگه انقباض داشتی یه سر برو بیمارستان ، درد همراه با انقباض یکی از نشانه های زایمانه ، ساعت درداتم چک کن 

دردزایمان اول ساعتیه وبه مرور مدتش کم میشه اگه دیدی هر چند دقیقه یه بار درد داری وفاصله هاش داره کمتر میشه درد زایمانه ولی در کل پاشو یه دوش بگیر اگه درد زایمان باشه زودتر شروع میشه خودتو برسون بیمارستان

ولی من دردرام منظم میشد دوباره نامنظم

ولی نمیتونستم بشینم یا بخوابم باید موقع درد راه میرفتم

از8 شب قبل درد داشتم البته کم صبحش بیشتر شد من از 6 فقط راه میرفتم وسطش ول میکرد مینشستم بعد که میگرفت میگفتم چه غلطی کردم نشستم دیگه هم نمیتونستم پاشم

تازه 11شب بعد دوسانت بود 6 صبح اومد دنیا

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون