2777
2789
عنوان

عيب همسر من

340 بازدید | 27 پست

دوستان شوهر من همه فاكتورهاي يه مرد خوب رو در حد متوسط داره و ما خوشبختيم ولي تو اين چند سال زندگي مشترك هر روز يه بيماري داره يه روز دستش درد ميكنه يه روز پاش يه روز سرش و يه روز معدش كبد چرب داشته غلظت خون و چربي خون داشته هر ٤ ماه متوسط ميره آزمايش ميده و هم چيش خوبه انقدر رفت خون داد كه كم خوني گرفت اينم بگم كه از نظر كاري خيلي حرص ميخوره و مسئوليت پذيره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تووو شغلش فعاليت بدني داره  يا شغلش اداريه

قبلا كارگري ميكرده تو يه شغل سخت تا اينكه خودش در رابطه با اون كار شركت ميزنه و خيلي موفق ميشه ولي خيلي سختي كشيده تا به اينجا رسيده

زنده باشه 

حالا كلا جواب آزمايشا چيو نشون داده ..فقط غلظت خون و چربي كبد وچربي خون ؟

براي اينا درمان هم كرده ؟

تو اين سن وسال نبايد دست وپاش درد كنن مگراينكه ضربه اي خورده باشه يا خدايي نكرده پوكي استخوان داشته باشه ... 

خون دادن براي آزمايش باعث كم خوني نميشه.....مگه چقد خون ميگيرن 

حتي اونايي كه سالي 3 يا 4 بارخون اهدا ميكنن 450 سي سي هم كم خوني نميگيرن البته افراد نرمال 

تازه باعث رقيق شدن خون هم ميشه ...

ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم"
زنده باشه  حالا كلا جواب آزمايشا چيو نشون داده ..فقط غلظت خون و چربي كبد وچربي خون ؟ براي اين ...

ممنون عزيزم

تو عقد چربيش بالا بود ولي بعد عروسي سعي كردم غذا شو رعايت كنم الان نمودار  و آزمايشش خيلي خوبه و كنترل شده كبدشم همه آنزيماش اوكي بود دليل اين همه بيماري ميتونه عصبي باشه يا ريشه در كودكيش داشته باشه ؟؟؟ يه چيزي كه يادم رفت هر روز فشار خون ميگيره 😂😂😂

به سلامتيش حساس شده يه جور وسواسه درحقيقت ...

بله ميتونه حسب عادتش باشه  بزار كنترل كنه ضرر نداره .... ورزش كنه باشگاه بره ...

يعني شماميگيد اين رفتارا  تووو زندگيتون مشكلي بوجود مياره ؟

شايد كسانيو ديده كه خدايي نكرده اتفاقات بدي براشون افتاده براي همين مرتب خودشو چك ميكنه من آدمايي رو ميشناسم كه روزي دو بار قند خونشون چك ميكنن .....

فشارخونش چنده ؟

زنها 40 سال به بالا و مردها 50سال به بالا بايدمرتب خودشونو چك كنن ....

ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم"
به سلامتيش حساس شده يه جور وسواسه درحقيقت ... بله ميتونه حسب عادتش باشه  بزار كنترل كنه ضرر ند ...

فشار خونش متغييره مثلا يه مرقع سرش در ميگيره فشارش ميره رو ١٤/١٥ ولي در حالت عادي ١٢

به سلامتيش حساس شده يه جور وسواسه درحقيقت ... بله ميتونه حسب عادتش باشه  بزار كنترل كنه ضرر ند ...

مشكل خاصي كه نه ولي خسته ميشم همش دارم پاهاشو ماساژ ميدم و دارو گياهي ميدم دستش خودمم اوضام سخت شده 

اوووووه اینا که عیب نیست دنبال عیبی ها

شوهر من با کلی اخلاق بدکه اگه بچه نبود الان مهرزیبای طلاق تو شناسنامم بود

برادرشم جابجا کرد دیسکش پاره شد ریخت تو نخاعش

هردیقه هم سرش درد میکنه حال نداره کتفش درد میگیره

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون
اوووووه اینا که عیب نیست دنبال عیبی ها شوهر من با کلی اخلاق بدکه اگه بچه نبود الان مهرزیبای طلاق تو ...

يعني ميگي روش حساس نشم؟؟ همش دارم مريض داري ميكنم 

مشكل خاصي كه نه ولي خسته ميشم همش دارم پاهاشو ماساژ ميدم و دارو گياهي ميدم دستش خودمم اوضام سخت شده& ...

اه با شکم حامله پا ماساژ میدی

نکن عزیزم نکن رو نده بهش

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون
فشار خونش متغييره مثلا يه مرقع سرش در ميگيره فشارش ميره رو ١٤/١٥ ولي در حالت عادي ١٢

قرص لوزارتان 25 بخوره البته بره دكتر تا اون بهش بده ...

پياده روي روزي 45 دقيقه 

غذاهاي كم نمك 

سير 

خلاصه بهش برس توو اين سن كنترل كنه سنش بره بالاترخطرناك ميشه 

مايعات خصوصا اب تا ميتونه بخوره 

غلظت خونشو درمان كنه 

فشار خوب نيست . 

كارخوبي ميكنه مرتب فشارشو چك ميكنه