2821
2789

واقعیتش الان یه خانمی رو به من معرفی کردن که همین کارو کرده و بچه ام نداره اما من خیلی مرددم پا پیش بذارم برا ازدواج باهاش

دو سالی میشه طلاق گرفته

چرا پیش مامان و باشاش نمونده آخه؟؟؟

دلیلش چی میتونه باشه؟

برا داداشتون این خانم رو خاستگاری میکنین؟

چه کسی می تواند بگوید تمام شد و دروغ نگفته باشد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سن خانم چقدره؟ شاید اخلاقاش با پدرمادرش اوکی نیست من خودم اگر خانواده ام اجازه میدادن قطعا خونه ی مستقل میگرفتم با اینکه مشکلی هم ندارم باهاشون از یک سنی به بعد آدم اگر ازدواج نکنه دلش میخواد حداقل مستقل بشه.

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

چون مادر و پدر هرچقدرم خوب باشن رو مخ تشریف دارن مخصوصا بعد طلاق که برمیگردی خونه ی پدر کلا اعصاب و روان واست نمیمونه اطرافم زیاد دیدم

تنها زندگی کردن به معنی مشکل دار بودن اون خانم نیست هر چند بیشتر پرس و جو و تحقیق کنید

کسی که بخواد بد باشه خونه پدرشم میتونه ربطی به خونه مجردی نداره

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز