2777
2789

بابا من آدمی بودم که بدون کرم پودر بیرون نمیرفتم اگه شب قرار بود خونه خواهر شوهری مادر شوهری بخوابم کرم پودرمو قبل از اینکه همه بیدار شن پوست گند منو نبینن کرم پودر همیشه میزدم ولی از نزدیک یه شکل دیگه میشد شوهرم همیشه میگفت آخه کرم پودر میزنی یه جوری نمیزنی هم یه جور دیگه بد میشه اصلاً نزن خیلی خراب بود پوستم چهره زیبایی داشتم ولی به خاطر پوست خراب لکها و تیرگیها اصلاً زیباییم دیده نمیشد به لطف خدا تو همین سایت یه خانم یه کرم معرفی کرد من ازش خریدم و خیلی راضی بودم تمام مشکلات پوستیم حل شده الان با یه ضد آفتاب بیرنگ بیرون میرم بچهها باورتون میشه

خیلی وقتا تمام آرایش رو میکنم کرم پودر نمیزنم انقدر که پوستم عالی شده صاف و سفید مثل پوسته بچه

من که همیشه دعاش میکنم همیشه میگفت دعام کنید شمارش رو میذارم انشاالله پوست شما هم عالی شد منو دعا کنید این یه تبلیغ نیست شاید خیلیها فکر کنن یه تبلیغه که مهم نیست چی فکر کنن ولی کسی که مشکلات منو داره تک به تک حرفام به دلش میشینه و یاد خودش میافته و مطمئنم که میفهمه که این یه تبلیغ نیست

اینم شماره فروشنده هزار ماشالله سرش هم انقدر شلوغه که اصلاً گوشی جواب نمیده اگه دیدید جوابتون رو نمیده ایتا یا روبیکا یا تو پیجش پیام بدید

اینم شمارش برای من شفا بود بخدا

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹