2777
2789
عنوان

درد زیر دل امکان بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 78 پست
مگه قبلش باردار نمیشدی که این همه قرص وامپول استفاده کردی؟؟

چرا اتفاقا خیلی هم زود باردار میشدم اولی بارداری قلب تشکیل نشد بعد ۴ماه دوباره حامله شدم خارج رحم بود که تشخیص ندادن گفتن ففط سقط شده بعد اون ۸ماه صبر کردم تا دکترم عکس رنگی نوشت فهمیدیم که خارج رحم بوده لوله راستم مسدود شده بود متاسفانه باز هم نشد

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایانا منظورم با شما بود؟؟

چرا اتفاقا خیلی هم زود باردار میشدم اولی بارداری قلب تشکیل نشد بعد ۴ماه دوباره حامله شدم خارج رحم بود که تشخیص ندادن گفتن ففط سقط شده بعد اون ۸ماه صبر کردم تا دکترم عکس رنگی نوشت فهمیدیم که خارج رحم بوده لوله راستم مسدود شده بود متاسفانه باز هم نشد

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
آره منظمه تقریبا فقط بعد عکس رنگی یه مقدار جا بجا شد تاریخا تا بعد چهار ماه دوباره اومد روی همون دوم ...

نه متاسفانه من پري هام عقب جلو ميوفته سري قبل يكم پري شدم قبل اون ٨ ام يعني يه هفته جلو انداخته بودم اما اين ماه نميدونم چه تاريخي بايد ميشدم و نشدم يعني من بايد از رو ماه پيش حساب كنم تاخير پري رو؟ 

ايشالا من و همه خانماي منتظر تو اين ماه عزيز از خدا هديه بگيريم 

من دخترمو بعداز ماه رمضان باردار شدم عید فطر خواهرام اومدن خونم پریود شده بودم ناراحت بودم جاریم خیلی سوزونده بود منو ماه بعدش پریود نشدم باردار بودم جاریم خیلی بعداز من باردار شد