2777
2789
عنوان

درد زیر دل امکان بارداری

598 بازدید | 78 پست

من اینماه لتروزول خوردم ۳تا فول ۲۰ سانتی داشتم ۱۴ پریود هم اچ سی جی زدم ۳روز مونده به پریودم زیر دلم درد میکنه هر از گاهی  شکمم نفخ داره امروزم نوک سینم درد میکنه البته از وقتی آمپول زدم ۳روز بعدش خیلی ضعف و بیحالی داشتم یعنی دارم پریود میشم یا اینا هم میتونه علائم بارداری بشه 

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

عزیزم ایشالا که باردار باشی ولی زیاد دل نبند که تو ذوقت نخوره منم فکر میکردم باردارم ولی پریود شدم تمام علائم رو داشتم ولی همش انگاری مال پریود بود 

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم پریودی و بارداری یکیه.بیخیال باش تا موعدت.انشاالله بارداری

مرسی دوروز با این دلدرد انقد گریه کردم که نگو همش فکر میکنم دارم پریود میشم روحیم از دست دادم

من زیر دلم درد میکرد وترشح داشتم فک میکردم میخوام پری بشم بی بی زدم باردار بودم

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
مرسی دوروز با یان دلدرد انقد گریه کردم که نگو همش فکر میکنم دارم پریود میشم روحیم از دست دادم

عزیزم...خودتو اذیت نکن.هرچقدر بیخیالتر باشی زودتر نتیجه میگیری

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

من ماهی ک بارداربودم سینه دردم کم شده بود قبلنا قبل پری خیلی سینه درد داشتم.....نفخ داشتم وپادرد وکمردرد از ق روز مونده ب پری بیخیال بودم اصلا فکرشم نمیکردم اخرش ب اصرار همسرم تست گرفتم باورم نمیشد 

من زیر دلم درد میکرد وترشح داشتم فک میکردم میخوام پری بشم بی بی زدم باردار بودم

وای یعنی منم باردارم آخه تند تند هم میرم دستشویی نه حیلی ولی از قبل تعدادش بیشتره

ايشالا كه باردار باشين منم دقيقا حالت شمارو دارم و آمپول و قرص خوردم اين ماه همش ترشح دارم و يهو يه درد چند ثانيه اي ميگيره زير دلم و ول ميكنه اميدوارم هردومون و همه اونايي كه مناظرن باردار بشن

استانر فولیکولای بالغت ک زیادن 3 تا ک عالیه....اگ بعد نزدیکی تا یساعت ازجات بلندنشده باشی صددرصد نتی ...

آره دکترم گفت عالیه بعد جالب اینکه من لوله راستم مسدود شده بخاطر خارج رحم اینماه از شمت چپ فولیکول داشتم

ايشالا كه باردار باشين منم دقيقا حالت شمارو دارم و آمپول و قرص خوردم اين ماه همش ترشح دارم و يهو يه ...

الهی آمین خدا به حق همین ماه آرزومونو برآورده کنه من ۲ساله اقدامم پیارسال ۲تا بارداری بد داشتم 

مایانا جان من سر پسرم ببخشید نوار بهداشتی گذاشتم شب خوابیدم یعنی تا این حد درد پریود داشتم ولی خب حامله بودم الان برای بچه دوم اقدام کردم و خیلییی امیدوار حتی تهوع هم داشتم ولی خب پریود شدم واسه همین میگم زیاد بهش فکر نکن تا تو ذوقت نخوره 

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
آره دکترم گفت عالیه بعد جالب اینکه من لوله راستم مسدود شده بخاطر خارج رحم اینماه از شمت چپ فولیکول د ...

خب همش ب سمت چپت بعد نزدیکی استراحت میکردی حتما نتیجه میده....الان چندروز مونده ب پریت