2777
2789
عنوان

درد زیر دل امکان بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 78 پست
وای یعنی منم باردارم آخه تند تند هم میرم دستشویی نه حیلی ولی از قبل تعدادش بیشتره

امکان داره عزیزم امیدت بخدا باشه من این ماه که باردار شدم اصلا استرس نداشتم وبیخیال بودم فقط 3.4روز آخر به فکر افتادم وبی بی زدم

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه ی شب مونده ب پری پادرد وکمردرد داشتم ولی ماهی ک باردارشدم از 3 روز قبلش پادردداشتم وشب موعدم چنان پادردم شدید بود ک گفتم صددرهزار پرری میشم تاصب ازدرد خابم نبرد...تست ک زدم مثبت بود 

مایانا جان من سر پسرم ببخشید نوار بهداشتی گذاشتم شب خوابیدم یعنی تا این حد درد پریود داشتم ولی خب حا ...

منم الان دو روز مونده به پري طوري زير دلم منقبض ميشه و يهو يه درد خيلي بد ميكيره و ول ميكنه و ترشحم خيلي زياده همش فك ميكنم دارم پري ميشم ميرم دسشويي ميبينم خبري نيس تكرر ادرارم كه دارم 

منم بعد آمپول hcg اينقد زير دلم درد ميكرد كه گريه ميكردم دو هفته همينطور بودم روزي چهار بار به مدت ٤ دقيقه درد داشتم بعدش فهميدم باردارم 

دردش بخاطر آمپولا و تحريك تخمدانهاست

چيزاي مقوي بخصوص اسيد فوليك حتما بخور

خدايا كمك كن همه خانمايي كه منتظرن زودي مامان شن
منم الان دو روز مونده به پري طوري زير دلم منقبض ميشه و يهو يه درد خيلي بد ميكيره و ول ميكنه و ترشحم ...

مهسا جون بزار چند روز بگذره از روز پریودی بیبی چک استفاده کن ایشالا که بارداری عزیزم

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
منم بعد آمپول hcg اينقد زير دلم درد ميكرد كه گريه ميكردم دو هفته همينطور بودم روزي چهار بار به مدت ٤ ...

امیدوارم منم مثل شما باردار شده باشم اسید فولیک ۲ساله دادم میخورم فعلا قطعش کردم میگن بچه اوتیسم میگیره اگه بالا باشه

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
مهسا جون بزار چند روز بگذره از روز پریودی بیبی چک استفاده کن ایشالا که بارداری عزیزم

دل تو دلم نيس خدا ميدونه چقد منتظرم كه بي بي بزنم تا مثبت بشه خدا به حق پنج تن آرزوي دل همه منتظرارو برآورده كنه