2821
2789

درعرض 2 ساعت گذشته گریه کردم فهمیدم بدبخترین ادم روی زمینم💔😭 ازخدا مپرسیدم چرا من نمیمرم 😕🖤کلی مشکل فشار رومه🥺😅 بعدش پاشدم بدون اهنگ رقصیدم💃💃🙈 فهمیدم خوشخبترین ادم دنیام😎 مشکلاتم یه جوری حلشون میکنم👍🏻💪 ازخدا میخوام بهم عمر طولانی بده🤲

خلاصه که اگه دیدی باهات دعواکردم فرداش اومدم خوش وبش و خندیدم باهات بدون دیوانه ام .😬😁

روزی از این خاک جوانه ای خواهد رویید که تبدیل به درخت میشود تاپیک تا 405 دست یه نفر دیگه بوده از الان به بعد مال منه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید مشکل داشته باشی ولی اینو بدون تو هیچوقت بدبخت ترین آدم زمین نیستیهمیشه از تو بدبخت تر هم هست

وا مشکل دارم شدیم؟😁😑

خب بعضا ادم دلش میگیره

دیوانگیم عالمی دارد

روزی از این خاک جوانه ای خواهد رویید که تبدیل به درخت میشود تاپیک تا 405 دست یه نفر دیگه بوده از الان به بعد مال منه.

چاره ای کوبهتر از دیوانگی

دلا دیوانه شو که دیوانگی هم عالمی دارد👌😁

منم گاهی اینجوریه

فک کنم و قطبیم

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

بدون اهنگ نبوده قطعاا تو مغزت پلی کردی😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹

تازه از اینه هم میگفتم چقدر خوشگل 🤣💃

منم گاهی اینجوریهفک کنم و قطبیم

😁 ما دیوانه ایممم

چقد منی😂😂😂من خردادی ام تو چته🤣

نمیدونم چمههه ولی هرچیم که هست خوبه دوستش دارم😁😭🤣

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز