2777
2789
عنوان

همسایه ی پر رو وبی حیای ما

943 بازدید | 30 پست

یه همسایه داریم الان یه سالیه تو کوچه ما مستاجرن دوسه تا خونه با ما فاصله دارن خانمه شوهرنداره نمیدونم شوهرش مرده یا طلاق گرفته سه تا بچه داره دخترش بزرگه ویه دختر وپسر دبستانی هم داره من تاحالا بازنه هم صحبت نشدم ولی همیشه دیدم آدمای جور واجور به خونش رفت وآمد دارن همسایه ها همش پشت سرش حرف میزنن که معلوم نیست چیکاره اس و اینا زنه با حجاب وچادر رفت وآمد میکنه بیرون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دماغت تو زندگی خودت باشه نه وسط زندگی دیگرون

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

من نمیدونم حرفایی که میزنن درسته یا نه 

ولی یه چیز و خیلی خوب یاد گرفتم از چرخ روزگار که هیچ وفت , هبچ وقت کسی رو قطعی قضاوت نکنم.چون خیلی مورد قضا ت نابجا قرار گرفتم و عذاب کشیدم. هیچ وقت دیگران و به راحتی قضاوت نکن حتی اگه همه مردم راجبش بد حرف زدن.

ما چی بگیم که تو ساختمون زن و شوهر با دوتا بچه داریم که هرشب پارتی میگیرن و مشروب و این چیزا . تا دلتم‌بخواد دختر و پسر جوون و اجق وجق تا صبح میرن و میان😥😥😥😥

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

اون بیواره چون شوهر بالای سرش نیست خاله زنکا حتما براش هزارتا خرف درست میکنن

چرا شوهرت ازش چیزی نمیگه اگه خرابه؟؟؟فقط خاله خانباجیا از ترس شوهراشون براش حرف درست میکنن

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون