2777
2789
من من من من✋

يه سوال دارم ازتون

ممنون كه اعلام حضور كردين

شما كه روي بالكنتون گل و گياه دارين باعث نشده كه پرنده ها بيان و مثلا لونه بسازند و اينها؟ 

كلا رفت و آمد پرنده ها به اونجا چطوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این کارو کردم البته دوتا بالکن دارم 

خودمم حوصله رسیدگی ندارم باغبون مجتمع هفته ای دوبار بهشون میرسه 

من فقط تماشاچی هستم

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
يه سوال دارم ازتون ممنون كه اعلام حضور كردين شما كه روي بالكنتون گل و گياه دارين باعث نشده كه پ ...

عزیزمی

من شوهرم بالکنم برام پاسیو کرده 

پنجره دوجداره زده و کلا بستتش

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

من دارم و پرنده لونه کرده اونجا

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
من این کارو کردم البته دوتا بالکن دارم  خودمم حوصله رسیدگی ندارم باغبون مجتمع هفته ای دوبار به ...

شما كه روي بالكنتون گل و گياه دارين باعث نشده كه پرنده ها بيان و مثلا لونه بسازند و اينها؟
كلا رفت و آمد پرنده ها به اونجا چطوره؟

عجب شما مشكلي باهاش ندارين؟ اذيت نميكنه؟ كبوتره؟

ن تازه خوشحالم میشم خوبه ک 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...