2777
2789

نکته اش اینه که کلم هارو رشته ای نازک خرد کنی و تو سسش یکم شکر بزنی

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزار دستور کاملش براتون مینویسم

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️

من انواع اقسام درست میکنم سالاد کلم خالی اینجوریه که سالاد رو اگرمیخای اب دارباشه باچاقو درشت برش نزن باپوست کن که پوست خیار وسیب زمینی میگیرم اونو لایه لایه نازک خیلی تمیز وابدار تا تیکه اخری خیار رو هم گردی گردی کن برا سسشم مایونز کمی ماست چکیده شوید به میل خودت نمک مخلوط کن خیلی خوشمزست من همیشه برا سالاد کلم سفیداینکارو میکنم

برا سالاد کلم بنفشم همونجوری با پوست کن و چغندرم نگین. نگین میکنم برا سسشم همون ترکیب فقط بدون شوید خیلیییی عالیه

اول از همه کلم سفید رو کامل برگ هاشو باز میکنیم و تو آب و نمک میزاریم به مدت 20 دقیقه بعد میشوریم و میزاریم تو آبکش آبش بره، دوتا هویج متوسط با رنده درشت رنده میکنیم، کلم هارو به صورت رشته ای با چاقو تیز به صورت رشته های بلند عمودی برش میدیم ولی نازک باشه، هویج و کلم رو باهم حسابی مخلوط میکنیم و یکم شکر(برای یک کلم و دوهویج یک قاشق غذاخوری سرخالی) میریزیم روش و با دست یکم مخلوط میکنیم و شکر به خورد کلم و هویج بره ومیزاریم تو آبکش که آب بندازه و نرم بشن،سسش من معمولا سس رنچ یا هزار جزیره صفر کالری ازاین قوطی زردا مارک کاله میریزم با آب لیمو تازه و آویشن و شکر و نمک و فلفل سیاه حسابی مخلوط میکنم و، سس یه مقدار باید شیرین باشه ولی نه زیاد، در حد ملس،میریزیم رو کلم و هویج و میزاریم یخچال حدود نیم ساعت بمونه، میتونی کشمش هم به این سالادت اضافه کنی

نوش جان

فرستادی تگم کن لطفا لایکارو چک نمیکنم 💋

@زینبانو

گذاشتم عزیزم