2777
2789

خانومای عزیز راهکاراتونو بگین بلکه منو بقیه خانومام یاد بگیریم تشکر 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

رازیانه شنیدم نمیدونم والا

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیاز درمانی رو برای ده ها نفر که چند سال منتظر بودن دیدم تو همین سایت

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

چیزایی ک میگم بخور.  دارچین. عسل. موز. خرما. گردو. کنجد. انواع ویتامین ها و اهن ها و اگر نمیدونی چیا بخوری توش همه اینارو داشته باشه مکمل ژریتیون بگیر که توش از اهنو مسو روی گرفته تا ویتامین ب 1وب2و ید و کلسیم و غیره... 

این نظر من بود امیدوارم جواب بگیری

من پیاز درمانی رو برای ده ها نفر که چند سال منتظر بودن دیدم تو همین سایت

من ده روز دیگ موعدمه چ وقت بخورم ؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
من این ماه دوسین خوردم فولیکول 25داشتم اقدام داشتم تا ببینم خدا چی میخواد

ب امید خبرای خوش 

چیزایی ک میگم بخور.  دارچین. عسل. موز. خرما. گردو. کنجد. انواع ویتامین ها و اهن ها و اگر نمیدون ...

ممنون عزیزم.بگم مکمل رژیتیون داروخانه میده ؟ قیمتش چنده

من ده روز دیگ موعدمه چ وقت بخورم ؟

اینترنت بزن عزیزم

من اسکیرین گرفتم از پیام های اون خانومی که پست گذاشت

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
ممنون عزیزم.بگم مکمل رژیتیون داروخانه میده ؟ قیمتش چنده

اره خیلی زود جواب میگیری شاید بگم دوسه ماهه ب شرطه اینکه در کنارش از سردیجات فاصله بگیری گرمی جات بخوری و فعالیت شکمیت بیشتر باشه حالا هرکاری میخواد باشه جوری باشه شکمت فعالیت کنه. ژریتیون یه قوطیه توش کپسولای قهوه ای بوش یچیزی تو مایه های اهنو کاکاعو ایناس. توشم همه چی داره همهههه چی قیمتش 30یا 36فک کنم

اره خیلی زود جواب میگیری شاید بگم دوسه ماهه ب شرطه اینکه در کنارش از سردیجات فاصله بگیری گرمی جات بخ ...

قربونت عزیزم مرسی.فقط اسم دقیقشو مینویسی عزیزم ممنون