2777
2789

سلام. میخوام بدونم اگه به بینی ضربه بخوره ولی نشکنه بازم ممکنه تغییر شکل بده؟

چقد طول میکشه تا ورم بینی بعدَ ضربه بخوابه؟

من یه کوچولو استخون بینیم برجسته شده. نمیدونم ورمه یا تغییر شکل

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من نه انحراف بینی داشتم نه چیزی ولی به مدت دوسال دخترم با کله کوبید به بینیم برای سردردم رفتم دکتر برای سینوسام عکس داد بعد گفت اونا که داغونه تازه بینیت به چپ هفتاد درصد انحراف پیداکرده

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

وااای نگم برات چنوق پیش تو نت ی کلیپ دیدم یوگای بینی😑😑😑 ک با ماساژ و اینا میتونی ب بینی فرم بدی منم اومدم انجام دادم بینی ام وحشتناک ورم کرد انقد گریه کردم😂 گفتم اگ خوب نشه بدبخت میشم خس میکردم غضروفش زده بود بیرون ولی بعد 2 روز خوب شد😫😫😫😐😆😆😆 تصمیم گرفتم دیگ هر کلیپی دیدم امتحانش نکنم

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

من برای خودم پیش نیومده بچه همسایمون بینیش شکست ما هم تو نت دنبال دکتر خوب بودیم چند تا کلیپ از دکتر حسن پور دیدم درباره شکستگی بینی که خیلی جالب بود

https://www.aparat.com/v/3lT91

من برای خودم پیش نیومده بچه همسایمون بینیش شکست ما هم تو نت دنبال دکتر خوب بودیم چند تا کلیپ از دکتر ...

عزیزم خیلی ممنون فیلم خیلی مفیدی بود

البته من همه کلیپای دیگه درباره شکستگی بینی دکتر حسن پور دیدم، خودم تعریف دکتر شنیده بودم اما هیچ اطلاعات یا فیلمی ندیده بودم

مرسی خیلی به دردم خورد

سلام الان که دو سال گذشته برجستگی استخون بینیتون رفع شده ؟ یا عمل کردین ؟ منم بینیم شکسته و برامدگی ...

سلام، من دیر رفتم دکتر، دیگه دکتر نتونست جا بندازه ولی تو طول زمان خیلی بهتر شد و زیاد معلوم نیست

ولی توصیه م بهت اینه که زود برو دکتر، میگن قبل ۱۴ روز نهاینا باید بری که اگه شد با جاانداختن درست کنه و به عمل نرسه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده