cherry_ladyi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 68 عنوان موهای پشت گردن 70 بازدید | 5 پست سلام خانما یه سوال دارمشما موهای پشت گردنتون رو چجوری شیو میکنیدمن امروز نوبت لیزر دارم اولین جلسه س، موهای پشت گردنم زیاد ولی نازکه نمیدونم بگم با لیزر واسم بزنه یا نهبنظرتون لیزرش کنم ضخیم نمیشه؟آخه نازکه ولی مشکیه و پوستمو تیره نشون میده 1404/11/21 | 11:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
milan19 عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 349 تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم درباره خودم عرض کنم خدمتتون یک شهریوری مهربونم که عااااشق نینی عه🥲🥺. معروف به خوش خنده خانواده😌 و در عین حال بشدت لجبازم🤪😁. در نهایت بگم بهتون کنکوری ۴۰۵ هستم (خوشحال میشم برای قبولیم یه صلوات مهمونم کنی 🙏🏼💚)
آنا_بولین عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 3561 من میزنم و میزدماما اگه کرکیه نزن که ضخیم میشه و باز باید بری لیزر تا از بین بره. انگار دو برابر باید بری برای اونها "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا، ممنون ازت
41_alireza_ab عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 260 خب اون خوبه.اگه موهاتون ریزش پیدا کرد،میتونید از اون قسمت به سر پیوند بزنید،بدون اینکه از پشت سر خالی کنید
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 96372 نازکه و خیلی هم نیست مشکلی ندارم بدتر خط صاف بیفته پشت گردن یجوریه به نظرم اگه موهات بلنده 🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷
cherry_ladyi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 68 نازکه و خیلی هم نیست مشکلی ندارم بدتر خط صاف بیفته پشت گردن یجوریه به نظرم اگه موهات بلنده بعضیارو میبینم پشت گردنشون انگار پوست کوسه س صاف و تمیز، موهام بلنده ولی خجالت میکشم دم اسبی یا گوجه ای ببندم