2777
2789
عنوان

در ارتباط با همسرتون

217 بازدید | 18 پست

چقدر احساس زن بودن دارید

من اون سالها ک با همسرم بودم هیچ وقت حس نکردم من زنم من اونیم ک باید ناز کنه و مورد لطف قرار بگیره و عشق دریافت کنه

شخصیتا ی خود شیفته سرد مزاج بود

ک اگه بعد ماه ها رابطه میخاست ب من میگفت پاشو درو بنند پاشو فلان وسیله رو بیار پاشو فلان و برام بیار یا تموم ک میشد پاشو ی چیزی بیار بخورم.....

انگار ک لطف کرده

هیچ وقت این شکلی نبود ک بابت رابطه مهربونتر بشه عین اکثریت مردها

اگه بهش میگفتی ن هیچ اصراری نمیکرد

دیگه اصلا شده یکسال نمیگفت و نمیخاست

لطفاً بیاین تاپیکم

یه بار دیگه صدام بزن جوجه....»🐣💛 بگو ببینم آخر شبا با دلتنگی چطوری کنار میای ؟! دلت برا غر زدنای من تنگ نشده؟اخر شب بی خداحافظی خوابیدنام چی ؟!دلت براشون تنگ نشده مجبور میشدی ب جای منم بگی شب ب خیر!💔🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا زجراور بسختی میشه کنار بیای تحمل کنی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

از ته دل از خدا میخام خیر نبینه از جونیش عمر منو تباه کرد

جدا شدی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

رسما ن هنوز جدا زندگی میکنم ارتباطی ندارم باهاش

درخواست طلاق دادی هنوز تو یه خونه باهمین

درخواست طلاق ندادم ن دیگه من خونه پدرمم هستم

کاری کن اون درخواست بده