2821
2789
عنوان

میخوام برم کلیسا

120 بازدید | 18 پست

خیلی دوست دارم برم کلیسا و با مسیحیا جرف بزنم کلا اشناییبگ با فرهنگ و دین کشورهای مختلف رو دوست دارم

تو شهر شما کلیسا ها بازه یا اجازه ورود میدن؟

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تهران با مترو میتونی بری ایستگاه نجات اللهی ک الان اسمشو گذاشتن ایستگاه مریم مقدس پیاده شی رو ب روش کلیساعه

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)

دانش اموز بودم مدرسمون نزدیک کلیسا بود دبیرستان

یعنی تو منطقه مسیحی ها بود تقریبا

بچه ها رفتن راهشون ندادن

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

ولی ب نظرم صحبت کنی شاید جالب نباشه صرفا برو سر بزن

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)

اینکه بری حرف بزنی جالب نیست اونا هم خودشون رو میشناسن بقیه رو راه نمیدن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
تو تهران با مترو میتونی بری ایستگاه نجات اللهی ک الان اسمشو گذاشتن ایستگاه مریم مقدس پیاده شی رو ب ر ...

من تهرانی نیستم ولی میخوام بدونم بازه اونجا ؟

شهر ما کلیسا زیاد داره هیچ کدوم راه نمیدن کلا دراش بستهدهست

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

من تهرانی نیستم ولی میخوام بدونم بازه اونجا ؟شهر ما کلیسا زیاد داره هیچ کدوم راه نمیدن کلا دراش بسته ...

اونجا اره ورود و اجازه میدن بازدید میشه کرد