2777
2789
ماشالا چ سریع میگیره  ولی باید بعد سقط ب رحمت استراحت میدادی یکم سفت شه

آره خودمم الان یه خورده پشیمونم

البته خداروشکر اینبار وضعیتم نرماله ولی بازم همش استرس دارم

الانم استراحت مطلقم

آره من واسه حاملگی مشکلی ندارم ترسم از سقط شدنه من بچه اولمو هم همون ماه اول اقدام باردار شدم ولی ه ...

آن شالله این سری همه چی خوب پیش میره. بیشتر مراقب خودتون باشید. من که شدیدا چشم ترسیده و احساس می کنم خیلی مراقبت نیازه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فقط بخاطر دست سقط کردین؟ یعنی چی مشتشو باز نمیکنه جای دیگه سونو میرفتین دست جنین مشته دیگه!!! الب ...

خود پزشک قانونی چند تا سونو گرافی میفرسته واسه اینکه مطمئن شه.خودمم بعد از اولی چند جا دیگه رفتم.با چند تا دکترم مشورت کردم گفتن خوب نمیشه.

کلا باز نمیشد دستاش مشکل دار بود.انگشتاش کامل تشکیل نشده بود.

خود پزشک قانونی چند تا سونو گرافی میفرسته واسه اینکه مطمئن شه.خودمم بعد از اولی چند جا دیگه رفتم.با ...

فقط یه دستش بود؟ 

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
آره من الان خیییلی استرس دارم به هیچی نمیتونم دست بزنم

استرس رو از خودت دور کن. خدا اینقدر بزرگ هست که یه بچه دادن براش کاری نداره. بسپر به خودش. ولی مراقب باش و به خودت فشار نیار

خدایا چقدر دردناک. آدم به چه جاهایی فکر نمی کنه و چه اتفاق هایی میوفته.  عزیزم چه لحظه های سخت ...

اره خیلی وحشتناک بود.بچه اولم بود.دو تا غربالگریمم خوب بود و تو درجه کم خطر بود.اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد.دیگه تکوناشو میفهمیدم قشنگ.اسمشم انتخاب کرده بودیم.😢

اره خیلی وحشتناک بود.بچه اولم بود.دو تا غربالگریمم خوب بود و تو درجه کم خطر بود.اصلا نمیدونم چرا این ...

خدایا آدم می مونه از حکمت خدا. 

گفته بودی الان بچه داری؟ 

مگه تو نه ماه سقط میشه؟؟؟ زنده نموند؟ 

شد دیگه پسرم بود تازه مادر شوهرم خودش کشیدش بیرون ولی مرده بود 

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......