2777
2789

سلام. من بیشتر از یه ماه پیش سقط کردم و باید منتظر باشم دو ما بگذره. خیلی زمان دیر می گذره. 

کسی بوده مثه من باشه و دلش بخواد زودتر اقدام کنه. و اینکه کسی بوده شرایط امثال من رو داشته باشه و جدیدا باردار شده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته پیش سقط کردم ب منم گفتن تا سه ماه جلوگیری داشه باش

عزیزم درکتون می کنم. علت سقط شما چی بود؟ 

دکتر به من گفت شش هفته از سقطت گذشت بیا که یه چکاپ برات بنویسم

سلام بله بمن دو تا سقط پشت سر هم داشتم بعدش بعد یک ماه اقدام کردم و الان باردارم بستگی داره سقط تو ...

برای من هم بعد شش هفته رشد نکرده بود. ولی تو هفته ده سقط کردم. 

بعد چند ماه باردار شدین؟ 

چرا دو بار این اتفاق براتون افتاد؟ بعد دوبار آزمایشات خاصی دادین تا دلیل معلوم بشه؟ 

عزیزم درکتون می کنم. علت سقط شما چی بود؟  دکتر به من گفت شش هفته از سقطت گذشت بیا که یه چکاپ ب ...

من کار سنگین و اعصاب داغون 

دکتر استراحت داده بود ولی خوب اصلا نتونستم استراحت کنم 

خدا لعنت کنه شوهرمو باعث و بانیش شد

اون موقع ک استراحت بودم کمکم نبد الان ک سقط شده یسره سرپاست  امشب میگفت تو تکون نخور استراحت مطلقی اشکمو دراورد😢😢

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞

من اول اسفند سقط کردم دکتر گفت جلوگیری تا سه ماه داشته باش اما من بدن خودمو میشناسم تنبله و بارداری ممکن نیست واسه همین از همون ماه اول اقدام کردم الان چهار ماه میگذره هنوزم باردار نشدم

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
من کار سنگین و اعصاب داغون  دکتر استراحت داده بود ولی خوب اصلا نتونستم استراحت کنم  خدا ...

دقیقا عین منه بدبخت بعد کلی ارزو باردار شدم دکتر گفته بود استراحت مطلق اما شوهرم به خودش اصلا زحمت نمیداد غذا بپز و همه کار کردم افتاد به خودش اومده بود کار میکرد

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
برای من هم بعد شش هفته رشد نکرده بود. ولی تو هفته ده سقط کردم.  بعد چند ماه باردار شدین؟  ...

من همون هفته 6 یه روز خونریزیم شروع شد و بچه بدون هیچ دلیلی سقط شددکترم گفت نمیخواد جلوگیری داشته باشی همون ماه بازم باردار شدم ولی اینبار قبل تشکیل ساک وقتی خییلی کوچیک بود سقط شد پشت سرش یه ماه جلوگیری کردم و ماه بعدش اقدام که همون ماه باردار شدم

من کار سنگین و اعصاب داغون  دکتر استراحت داده بود ولی خوب اصلا نتونستم استراحت کنم  خدا ...

عزیزم ناراحت نباش. آن شالله سری بعد. میدونم دو سه هفته طول می کشه تا روحیه ات برگردم. من هم مثه شما اشکم دمه مشکل بود ولی الان دیگه خوبم. 

اتفاقیه که افتاده ان شالله تجربه ای شد تا دوباره تکرار نشه

دقیقا عین منه بدبخت بعد کلی ارزو باردار شدم دکتر گفته بود استراحت مطلق اما شوهرم به خودش اصلا زحمت ن ...

😢😢😢 عین منی ک 

امشب مگم الان چ فایده داره کار میکنی نمیخواد دست ب چیزی بزنی باز فردا منتشو سرم بذاری بگی کار کردم برات پر رو شدی 

دهنشو بست اومد کلمه مرگشو گذاش کپید

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞