الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اول اسفند سقط کردم دکتر گفت جلوگیری تا سه ماه داشته باش اما من بدن خودمو میشناسم تنبله و بارداری ممکن نیست واسه همین از همون ماه اول اقدام کردم الان چهار ماه میگذره هنوزم باردار نشدم
من کار سنگین و اعصاب داغون دکتر استراحت داده بود ولی خوب اصلا نتونستم استراحت کنم خدا ...
دقیقا عین منه بدبخت بعد کلی ارزو باردار شدم دکتر گفته بود استراحت مطلق اما شوهرم به خودش اصلا زحمت نمیداد غذا بپز و همه کار کردم افتاد به خودش اومده بود کار میکرد
برای من هم بعد شش هفته رشد نکرده بود. ولی تو هفته ده سقط کردم. بعد چند ماه باردار شدین؟ ...
من همون هفته 6 یه روز خونریزیم شروع شد و بچه بدون هیچ دلیلی سقط شددکترم گفت نمیخواد جلوگیری داشته باشی همون ماه بازم باردار شدم ولی اینبار قبل تشکیل ساک وقتی خییلی کوچیک بود سقط شد پشت سرش یه ماه جلوگیری کردم و ماه بعدش اقدام که همون ماه باردار شدم