2777
2789

من باردارم اصلا خواب وخوراکم به هم ریخته

امروز یهو بیدار شدم دیدم یه ربع به نه شده خواب موندیم

حالا رضایت نانه اردو و کلی جشن هم برای بچه ام واسه امروز فرستاده بودن

پسرمم چقدر ذوق داشت

تند تند بیدارش کردم وسایلشو اماده کردم دوییدیم مدرسه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم روم نشدبگم خواب موندم به معلمش گفتم حالش خوب نبوده نمیخواستم بیارمش

واسه اردو گریه کرده بدو اوردمش

معلمش گفت اشکالی نداره ولی اردو شنبه اس

وای خدا

گفت اکر حالش خوب نیست ببرش

حالا بچه منم دیگه نمیمومد که

گفتم نه دیگه میخواد بمونه گفت باشه اوکی

حالا اومدم خونه

دارم میمیرم از خجالتتت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم روم نشدبگم خواب موندم به معلمش گفتم حالش خوب نبوده نمیخواستم بیارمش واسه اردو گریه کرده بدو اورد ...

حالا بچه همه چیو تعریف میکنه 😄😄😄

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید

توروخدا بنظرتون خیلی ضایع شد؟

معلمش فهمید دروغ میگم؟

وای خداکنه بچم حداقل دوتا سرفه بکنه

البته خدایی صبح بیدارش کردم سرفه میکرد خداونه اونجا ادامه بده

بیشتر ناراحت اینم دروغ گفتم

خب زن حسابی قشنگ بگو خواب موندم اه

خواب موندن ک خجالت نداره

گفتم نگن چقدر بچه بی نظمه مادرش بی نظمه خیر سرم

فداسرت اتفاقی نیفتاده ک، خودتو برا اینچیزای کوچیک ناراحت نکن عزیز من

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

توروخدا بنظرتون خیلی ضایع شد؟معلمش فهمید دروغ میگم؟وای خداکنه بچم حداقل دوتا سرفه بکنه البته خدایی ص ...

مهم نیس بابا قک کردی معلمه نشسته به این چیزا فکر کنه یه سر داره هزار سودا

هر چه از دوست رسد نیکوست...
منم روم نشدبگم خواب موندم به معلمش گفتم حالش خوب نبوده نمیخواستم بیارمش واسه اردو گریه کرده بدو اورد ...

زشت نشد ولی من خجالت نمیکشم برای هر کسی ممکنه پیش بیاد

دوتا مدرسه ای داشتم کلا دوبار تو طول تحصیلشون خواب موندیم اما خب پیش میاد و عجیب غریب نیس

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد