2821
2789
عنوان

تجربه شمع تراپی

400 بازدید | 28 پست

داشتین؟ واسه رفع سنگینی یه خانم بهم یاد داد شمع روشن کنم.

تو اینستا خوندم هرچی شمع دیرتر خاموش بشه سنگینی بیشتره. هر چی دود عود صاف نره بالا و پخش بشه سنگینی بیشتره

شما اعتقاد دارین؟ چیزی میدونین؟

حالم خیلی بده از صبح زود ک هوا هنوز روشن نشده بود شروع کردم ب گریه کردن میخواستم فرار کنم برم خونه بابام😭. دیگه سوره بقره گذاشتم پخش شه بلکه اروم شم

دقیقا ۵۲ دقیقس شمعام روشنن هنوز شمع شوهرم نصف بیشترش اب شده شمع من تازه یک سومش اب شده.

شاید مسخره کنید و بگید توهم زدم ولی هر سمتی میشینم دود عود کج میشه پخش میشه سمتم. ن بادی هس ن چیزی.

خیلی آشفتم

شمع تراپی رو نمیدونم اما جدیدا دارم راجب هیپنوتیزم میخونم جالب شده برام میگن خیلی خوبه زخم هارو باز میکنه

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شمع تراپی رو نمیدونم اما جدیدا دارم راجب هیپنوتیزم میخونم جالب شده برام میگن خیلی خوبه زخم هارو باز ...

راجبش چیزی نمیدونم. زخم ها رو باز کنه که بده. نه؟ من میخوام زخمام خوب شن یادمم نیاد زخمی بوده حتی😭

راجبش چیزی نمیدونم. زخم ها رو باز کنه که بده. نه؟ من میخوام زخمام خوب شن یادمم نیاد زخمی بوده حتی😭

نه مثلا اینطوریه که اروم میشی بعد ریشه مشکل رو پیدا میکنی و طی درمان خوب میشی

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

شمع تراپی رو نمیدونم اما جدیدا دارم راجب هیپنوتیزم میخونم جالب شده برام میگن خیلی خوبه زخم هارو باز ...

منم خوندم ولی فکرنکنم به راحتی کسی پیدا شه که بتونه کمک کنه، یعنی کلا پیدا نمیشه

وگرنه که عالیه

عزیزم شمع تراپی اصولی ساعت داره حالا ایشون یه حرفی زده شمع چه رنگی گذاشتی؟عود صندل؟آب پاک؟چوب دارچین ...

شمع سکه ای سفید. نمک. عود. کاغذ بدون خط. خودکار سبز یا ابی. اره بعدش بندازم تو اب روان و اگه در دسترس نبود بندازم تو سطل زباله. خاکستر عود و نمکم بریزم تو اب بره. خدایا نمیذونم چیکار کنم دارم روانی میشم مردم تا صب شد نمیتونستم پیش شوهرم بمونم ی لحظه دستشو میگرفتم ی لحظه حالم ازش ب هم میخورد یواش از اتاق میومدم بیرون تو حال 😭جهنم بود دیشبم

منم خوندم ولی فکرنکنم به راحتی کسی پیدا شه که بتونه کمک کنه، یعنی کلا پیدا نمیشهوگرنه که عالیه

اره تهران و اصفهان شنیدم انجام میدن و کار هرکسی نیست جلسه ای ام چهار تومنه 😑😑😑

چقد خوب اینجوری خوبه. کی انجامش میده؟؟؟؟

والا نمیدونم ولی خب فرد متخصص باید باشه توی تهران و شهرهای بزرگ انجام میدن

میشه اصولش رو توضیح بدین

عزیز دلم برای تایپ کردن خیلی زیاده همینقدر بگم نه یوتیوب و نه اینستا تا به حال به موردی که درست آموزش بده بر نخوردم

سالهاست انجام میدم یه جور مدیتیشن به حساب میاد جملات خاصی داره

شکر گذاری داره

رنگ شمع مهمه برای نیت قلبی

سه عنصر خاک و آتش و باد توی شمع هست برای تعادل بین یین و یانگ باید ظرف آب باشه ایشون نصفه کاره انجام داده کلمات و شکر گذاری رو بهش یاد نداده

هر جا هر کسی گفت بلده باور نکنید چون کار خوب تبلیغات ندارع

شمع سکه ای سفید. نمک. عود. کاغذ بدون خط. خودکار سبز یا ابی. اره بعدش بندازم تو اب روان و اگه در دست ...

نه گلم اینا که ایشون گفته جهت احضار هست نه فنگ شویی پاکسازی

شمع رو بدون فوت کردن خاموش کن فعلآ تا بیشتر از این در باز نکردی

آخرش رو نفهمیدم گفته وی کار کنی ولی به مستر میگه عکس بده تا برات بخونه نتیجه کار رو این نوع شمع سوزوندن برای احضار هست و موکل میخواد

فعلا گفتم بدون فوت کردن شمع رو خاموش کن بنداز بره

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز