2821
2789

والا همونجور که تاپیک زدی، ما درس خونیم، الان هم بیدار شدیم ادامه بدیم. به ولله که درس خر است!

وقت کتاب خوندن اضافه ندارم، دنبال یه فرصت میگردم برم حموم، گربه شور کنم خودم رو، بیام بشینم سر درسام. خدا کمک کنه، نتیجه اش رو ببینم

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا همونجور که تاپیک زدی، ما درس خونیم، الان هم بیدار شدیم ادامه بدیم. به ولله که درس خر است!وقت کت ...

به عنوان شخصی که بازی روانی رسانه ای خوردم و بیست سال از عمرم رو به بطالت گذروندم شعارم این بود ادم با درس به جایی نمیرسه میگم هیچ چیز برای جوان بهتر کتاب و درس نیست حتی اگر به جایی نرسیم حداقل فهم سواد بالاتری داریم حتی اگر هدفت چیز دیگه ای یادبگیر و بخون مخصوصا تو فضای امروزی که ادم هر لحظه فریب سیاسی و اجتماعی میخوره

لا حول ولا قوة الا بالله 
چرا تاپیکه ترکید؟گفت سمت شرق صدای انفجار اومدهاسی ببخشید ایمجا گفتممیزنن همه تاپیکار. میپوکونن نمیفه ...

من نشنیدم خودم شرقم فکر کنم چون نمیخوان اینجا بازی روانی راه بندازن این مدل تاپیکارو میبندن احتمالا اشتباه شنیده

لا حول ولا قوة الا بالله 
من نشنیدم خودم شرقم فکر کنم چون نمیخوان اینجا بازی روانی راه بندازن این مدل تاپیکارو میبندن احتمالا ...

بنظر منم ک الکیه

چون گفت همه مردم ریختن بیرون ترسیدن

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد...💜🖇

چرا تاپیکه ترکید؟ گفت سمت شرق صدای انفجار اومده اسی ببخشید ایمجا گفتم میزنن همه تاپیکار. میپوکونن ...

اره منم دیدم

برای دل خودم می نویسم.می نویسم که ازگذرعمرم خاطراتی به یادگاربماند۱۸بهمن ۱۴۰۴

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز