2789

۹ ساله ازدواج کردیم تن به کار نمیده اسنپ اینا کار کرد ادامه نداد دل به کار نمیده امیدش به نانواییه ک با داداشش دادگاهیه بالاخره نانوایی رو میگیره بعد ۸ سال کار نکردن میگه دیگه کار میکنم و زمین کشاورزیم داره میگه بیشترش میکنم و خونه میگیریم و ماشین میگیریم و حرفای قشنگ قشنگ تا میگم من دیگه کار نمیکنم برعکس حرف میزنه میگه مگه نانوایی چقد درآمد داره پس نباید عجله کنی واس پیشرفت و اینا فوقش بتونم به حیاط برسم(خونه مون ویلاییه روستاییم دلم میخواد بریم شهر میگفت از شهر خونه میگیریم با همکاری هم) ولی با این اوضاع نت خیلی سخته آنلاین شاپ کار کردن نمیدونم من حساسم خوابم نمیاد بخاطر حرفاش از اول همین بود از اول زندگی ک خونه نداشت قرار شد اجاره بنشینیم منو تو فشار گذاشت ک شرایطم همینه و کار ندارم و اجاره خونه ندارم منم مجبور شدم کار کنم الانم میگه کار نکنی دیر پیشرفت میکنیم درآمد تو از مال من بیشتره خرجی با من تو پولاتو فقط طلا بگیر ک زمین اینا اضافه کنیم اون تاپیکی ک گفته بود با پسر با عرضه ازدواج کنین راس میگفت شوهر من زمین اینا ارث رسید خودش تنبل شد اگه با عرضه بود کار میکرد ولی باز به خودم دلداری میدم ک اگه کارمند بود و منم همچین شغلی نداشتم و زمین اینا نداشت چی؟ فک کن تو این ۸ سال کار کرده صاحب خونه و نانوایی و زمین کشاورزی شده ولی اینکه کار نمیکنه اذیتم میکنه مامانمم همش ناراحته فردا میرم خونه مامانم میدونم باز حرف کاره شوهرمو پیش میکشه و منم درد دلم تازه میشه درد دل میکنم باز پشیمون میشم کاش زرنگ بودم ساده نبودم چون مجردیش خیلی کاری بوده مامانش اصلا هواشو نگه نمیداشت فقط کار میکشیدن ازش بدون حقوق منه ساده هی گفتم تو گرما و سرما موتور سوار نشو شغل آبرو مند داشته باش ک پر رو شد از خودم کار کشید همیشه م طلبکاره ازم کاش سیاست داشتم نمیدونم به سیاست ربط داره یا باید سلیطه میبودم و دلرهم نبودم اوضاع این نبود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی بگیم خواهر این همه سال کاری نبوده چجوری میخوای کاریش کنی اخه؟ بعد اونجوریم ک میگی تنبل نبوده یکارایی کرده حالا بیشتر تلاش کنید بیاید شهر اوضاع یکم بهتر بشه زمین هم خودش سرمایه است دیگه اگه حاصل خوب بده بهتون

چی بگیم خواهر این همه سال کاری نبوده چجوری میخوای کاریش کنی اخه؟ بعد اونجوریم ک میگی تنبل نبوده یکار ...

اره یکارایی کرد ولی از یه لحاظ فک کنی کار زیاد کرده ولی درسته حقوق نداشته ولی اموالش داره بیشتر میشه مثلا هی دنبال وکیل و دادگاه اینا بود ک نانوایی ک مال خودشه داداشش گرفته رو پس بگیره این خودش سرمایه چند میلیاردیه ۲/۵ هکتار زمین کشاورزی داره ۱/۵ هکتار هم تو همین یکی دوماه اضافه میشه نانوایی هم ان شاءالله تا ماه بعد به نفع ما رای میاد میگم ان شاءالله برای آینده هم خدا بزرگه حالا یچی گفته دیگه

چون گفتم واس یدونه بچه مون ک پسره به فکر آینده ش باش و خونه اینا براش مهیا کنیم البته هنوز ۸ سالشه شوهرم نمیگه تا اون موقع مهیا میکنیم میگه مگه بابام به من خونه داده؟ خودش کار میکنه خودش خونه دار میشه ولی اگه من کار کنم میگه واس پسرمون طلافروشی باز میکنم و میفرستم درس بخونه و حمایتش میکنم و این چیزا

اره یکارایی کرد ولی از یه لحاظ فک کنی کار زیاد کرده ولی درسته حقوق نداشته ولی اموالش داره بیشتر میشه ...

خوب این چیزا ک بیشتر انگار ارثی بوده و از قبل بوده خیلی خوبه ک سرمایه دارید ولی خود شوهرتم باید کار کنه در آمد ماهانه داشته باشه دیگه

درمورد پسرتم حق با شماست اونم تو این وضعیت وحشتاک اقتصادی باید سرمایه برا آینده پسرت جور کنید گناه داره ۴ روز ذیگه تو این وضع میخواد چیکار کنه از شمام ناراحت میشه ک چرا حمایتم نکردید به هر حال وظیفه پدر مادره

درکل جفتتون باهم به فکر درامد و پس انداز باشید ایشالله خیلی خوبع

خوب این چیزا ک بیشتر انگار ارثی بوده و از قبل بوده خیلی خوبه ک سرمایه دارید ولی خود شوهرتم باید کار ...

ینی من کار مو ادامه بدم؟ درآمدم خیلی خوبه اما چون همش خرج خونه اینا میشه همش قسط و بدهی دارم شوهرم میگه نانوایی بیاد به درآمد تو کار ندارم فقط طلا بگیر واس آینده

ینی من کار مو ادامه بدم؟ درآمدم خیلی خوبه اما چون همش خرج خونه اینا میشه همش قسط و بدهی دارم شوهرم ...

بنظزم شوهرت باید بیشتر از شما کار کنه شنا درآمدت رو پس انداز کنی نه اینکه خرج خونه کنی نان اور در اصل مرده

کارتو ادامه بده ولی مطمعن شو ایشونم کار میکنه حتما خرجی میده