نیلا_دختر_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1405 عنوان وقتی با یکی دوست میشیم تو نی نی سایت 52 بازدید | 5 پست چه قابلیت ها و مشکلاتی داره؟ فقط میتونیم از طریق ارسال پیام صحبت کنیم یا میشه حالت چت مثل این اپ ها برامون باز بشه که تند تند و راحت صحبت کنیم؟من فقط حالت ارسال پیامشو دیدم) دیگه چه قابلیت ها و از طرف دیگ مشکلاتی داره؟ 1404/11/21 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23958 هیچی فقط همین ارسال پیام من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...
نیلا_دختر_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1405 عکس نمیشه فرستاد چرا بعضیا اون اول که اومدم( تایم زیادی نیت که اینجام) بهم گفتن درخواست دوستی نه قبول کن نه درخواست بده؟از طرفی اگر با یکی دوست بشیم نمیتونیم دوستیمونو لغو کنیم؟
mommortal عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 10189 چرا بعضیا اون اول که اومدم( تایم زیادی نیت که اینجام) بهم گفتن درخواست دوستی نه قبول کن نه درخواست ب ... نمیدونم من چن تا درخواست دارم اونور ک قبول کردم ولی برا چن سال پیشه دگ کسیو قبول نکردم. جدیدا هم ک اقایون سایت هی درخواست میدن اه
mommortal عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 10189 نمیدونم من چن تا درخوتست دارم اونور ک قبول کردم ولی برا چن سال پیشه دگ کسیو قبول نکردم. جدیدا هم ک ا ... خوشمم نمیاد تاپیک بزنم تگشون کنم بپرسم کارشون چیه درخواست ندین اگ پستمو میبینید