2777
2789
عنوان

خاك بر سر اين زناي عوضي

348 بازدید | 13 پست

يه تايپيك امروز خوندم خيلي دلم سوخت. ما خانما گاهي خودمون به هم رحم نميكنيم. متأسفم واسه اون زنايي كه كمبوداشونوبا عشوه گريو طنازي واسه مرداي زن و بچه دار و نهايتا ورود به زندگيه زن ديگه اي ميخوان جبران كنن  😡😡😡

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞
و خاک بر سر اون مرد عوضی که با عشوه ی یه زن خر میشه و حاضره زندگیش وزن و بچش بخاطرش نابودکنه

👌👌👌👌

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و خاک بر سر جفتشون. اون مرد عوضی و اون زن هرزه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بعضی آدما فکر میکنن هدف خلقتشون گند زدن تو زندگی دیگرانه و مثل زالو میچسبن به خوشبختی دیگران, سعی نمیکنن یه زندگی هدفدار داشته باشن و خوشبختیشونو خودشون بسازن. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نميخوام بگم مردا مقصرن يا خانما. حرف من اينه كه يه زن خوب ميتونه تو اين قضيه زن ديگه اي رو درك كنه ولي مردا نه. به خاطر همين بيشتر عصبانيت من از زناست

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞