2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرفتم ربطی ر عفونت نداره ولی نداشته باشی بهتره چون خودش ممکنه باعث عفونت شه و اگه خودت عفونت داشته باشی با عکس رنگی احتمالا بدتر شه.دارو مصرف کن ک قبلش عفونتت از بین بره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

عزیزم یه هفته قبلش شروع کن به خوردن داکسی  و مترونیدازول خوردن با عفونت نميشه عکس گرفت شاید بگیرن اوقت عفونت به داخل رحم میره کار سختتر میشه

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
من گرفتم ربطی ر عفونت نداره ولی نداشته باشی بهتره چون خودش ممکنه باعث عفونت شه و اگه خودت عفونت داشت ...

خیلی وقته دارو مصرف میکنم خوب نمیشه

خدایا شکرت❤🌱

من گرفتم ربطی ر عفونت نداره ولی نداشته باشی بهتره چون خودش ممکنه باعث عفونت شه و اگه خودت عفونت داشت ...

عزیز شما بعدش باردار شدین؟

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
خیلی وقته دارو مصرف میکنم خوب نمیشه

خب ب دکترت بگو ببین چی میگه.اونجا ک عکس میگیرن کاری ب عفونت ندارن باید دکترت بررسی کنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم یه هفته قبلش شروع کن به خوردن داکسی  و مترونیدازول خوردن با عفونت نميشه عکس گرفت شاید بگی ...

سه شنبه وقت دکتر دارم دکترم هیچی نگفت که چی مصرف کنم

خدایا شکرت❤🌱

عزیز شما بعدش باردار شدین؟

ن گلم من دوبار عکس گرفتم یه لولم بستس و با عملم باز نشده

خب ب دکترت بگو ببین چی میگه.اونجا ک عکس میگیرن کاری ب عفونت ندارن باید دکترت بررسی کنه

وای خوب شد گفتین مرسی چون دکترمو عوض کردم مرد دکترم معاینه نمیکنه هیچی واسه عفونت نگفت

خدایا شکرت❤🌱

سه شنبه وقت دکتر دارم دکترم هیچی نگفت که چی مصرف کنم

اگه دکترت میدونه عفونت داری و برات عکس تجویز کرده خودش پس حتما مشکلی نیس