2777
2789
عجیبه امروز داشتم بهش فکر میکردم.البته من عاشق شترمرغم

نه آخه گوشتش به درد نمیخوره یکی از فامیلامون گیر داده دنبال شریکن سودشم خیلی خوبه میترسم پدرم دست رو دست بزاره طرف شریک پیدا کنه قبول کرده ولی ضاهری نه که پیگیری کنه

بم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.. چخبر از گاوداریتون😇

گفتم که بابام قبول عمرا کنه😂

میخام مامانم ساندویچ پختن پیتزا پختن یادم بده برم ساندویچی یه مدتم کار کنم بنظرت سخته ؟

الآنم یه گاو تو اتاقم رفته قهر کرده درم قفل منم کار دارم باز نمیکنه😂

بم

گفتم که بابام قبول عمرا کنه😂میخام مامانم ساندویچ پختن پیتزا پختن یادم بده برم ساندویچی یه مدتم کار ...

اها.

خیلی هم خوب، فقط مواظب خودت باش، نسوزونی خودتو😄

اوخییش.. بالاخره یکی زورش بهت رسید 😇💪دستش درد نکنه.. 😇

پس عادت داری ، گاوا قهر کنن.. درو ببندن روت. 😂

..... بـه🏡برمیگردیم 💓🍻

اها. خیلی هم خوب، فقط مواظب خودت باش، نسوزونی خودتو😄اوخییش.. بالاخره یکی زورش بهت رسید 😇💪دستش در ...

نه داداشمم میگم گاو اخلاقش ببینی منظورم میفهمی 😂🤦

اره روز شب ندارم دیشب با چوب دنبالم بود مثل خری زد منو

چون به زور مجبورم کرد شمشیر بازی کنم زدم رودستش مگه ولم میکرد😂

بم

نه داداشمم میگم گاو اخلاقش ببینی منظورم میفهمی 😂🤦اره روز شب ندارم دیشب با چوب دنبالم بود مثل خری ز ...

میدونم کیو گفتی... درسته گاوم و قهرم.. ولی خره نفهم نیستم که😂

خوبت میکنه مگه این نیم وجبی زورش بهت برسه.. دمش گرم... 😂تنبیهت کرده ب جای بعضیا 😇😄😄

..... بـه🏡برمیگردیم 💓🍻

میدونم کیو گفتی... درسته گاوم و قهرم.. ولی خره نفهم نیستم که😂خوبت میکنه مگه این نیم وجبی زورش بهت ب ...

واقعا این حرفات خیلی زشته من کی بهت بی احترامی کردم چرا فک میکنی از حرفام قصدی دارم من خاک تو سر ساده باش😭😭

بم

واقعا این حرفات خیلی زشته من کی بهت بی احترامی کردم چرا فک میکنی از حرفام قصدی دارم من خاک تو سر سا ...

یا خداااااا.. این کارا چیه اخه.... چرا باز فکر بد زد. بسرت.. 😶

تقصیر منه اومدم حالتو بپرسم. 👋

..... بـه🏡برمیگردیم 💓🍻

یا خداااااا.. این کارا چیه اخه.... چرا باز فکر بد زد. بسرت.. 😶تقصیر منه اومدم حالتو بپرسم. 👋

اومدی الا دیگه نرو ببخشید🥺

خوب حرفام فک میکنی من با قصد قرض میگم من راجب داداشم حرف زدم شما به خودت گرفتی خواستم فقط سر صحبت باز کنم

راستی میتونی بهم دستور عمل یاد بدی برای ساندویچ اینا یا پیتزا چطور آماده میشن البته دونه به دونه وقتش داری یا اذیت میشین

بم

اومدی الا دیگه نرو ببخشید🥺خوب حرفام فک میکنی من با قصد قرض میگم من راجب داداشم حرف زدم شما به خودت ...

داشتم باهات شوخی میکردم.

میدونم داداشت گفتی. منظورتم فهمیدم...

اینجا بگم..

درخواست بده تا برات بگم

..... بـه🏡برمیگردیم 💓🍻

اومدی الا دیگه نرو ببخشید🥺خوب حرفام فک میکنی من با قصد قرض میگم من راجب داداشم حرف زدم شما به خودت ...

اذیت نمیشم..

به بانوی گل درخوواست بده.. میرم اونجا.. خواستی بیا بهت میگم اونجا..... هر کدوم خواستی.... بگو برات میگم....

..... بـه🏡برمیگردیم 💓🍻