2821
2789
عنوان

بدبخت شدم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 73 پست
به شوهرت بگو پریود شدم نمیدونم چرا دو روز مرخصی بگیر بعد تو این دو روز اشپزی کن براشون فکر کنه زن نگ ...

بمیرم شوهرمم خیلی کمک میده

دوتا برادر عوضیش که سر هم نمیان بزنن

شوهرم و برادر دیگش کمک میدن بهمون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینم بگم خواهرشوهر من ماهی یک بار نیاد چون شوهر من داد و بیداد کرد که زشته من مامان را حموم نمیبرم ا ...

دقیقا همش به این فکر میکنم با این کمر میتونم بچه بیارم یعنی؟

اوه اوه بدشد ک ....اگ میشه وسایتو ببر اونجا همونجا بمون کاراتو بکن مادرشوهرت ببینه سرت شلوغه بلکه خو ...

اگر وسایلام رو ببرم اونجا که واویلا

من میخوام به بهانه ی اینکه وسایل کارم خونس چند ساعتی برم خونه ی خودم راحت باشم

اگر وسایلام رو ببرم اونجا که واویلا من میخوام به بهانه ی اینکه وسایل کارم خونس چند ساعتی برم خونه ی ...

وقتی اونجایی ب یکی بسپر هی زنگ بزنه بپرسه سفارشش امادست یا ن مثلا زودتر بخواد توام مجبور بشی بری خونه

بگو خودت برو من نمیام

دیشب اینقدر گریه کردم کور شدم

وقتایی که ما و خانواده ی برادر شوهرم اونجا هستیم

شبا رو با تعریف و گیم و بازی فکری وفیلم میگذرونیم و بهمون هم خوش میگذره

دیشب شوهرم تنها اونجا بود حوصلش سر رفته بود اینقدر بهم زنگ زد که بیا بیا بیا

که آخرشم دعوامون شد بد جور

خستم کردن دیگه

دیشب اینقدر گریه کردم کور شدم وقتایی که ما و خانواده ی برادر شوهرم اونجا هستیم شبا رو با تعریف و گیم ...

خیلی سخته از آدم توقع بیجا داشته باشن. به نظرم همین رویه رو ادامه بده بذار هر کی ناراحت میشه بشه بذار شوهرت قهر کنه اصلا دعوا کنه. ولی یه بار رو حرف ت بمون. ابدا نرو. ضمنا مادر جاری ت مرده احترام بذارین دیگه وقت تعریف کردن و گیم و بازی نیست.

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
خیلی سخته از آدم توقع بیجا داشته باشن. به نظرم همین رویه رو ادامه بده بذار هر کی ناراحت میشه بشه بذا ...

نه الان که دیگه بازی نمیکنیم زمانی که جاریم حالش خوب بود و مادرش در قید حیات بود بازی میکردیم الان که دیگه اصلا

شوهرمم چون تنها بود بهم میگفت بیا اونجا پیشم که تنها نباشم اینقدر بد دعوامون شد که دلم میخواد یه هفته یا اون نیاد خونه یا من از خونه برم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز